ΜΟΥΦΑ η είδηση με το χωριό των Σερρών που γύρισε στη δραχμή. Δεκάδες blogs και σελίδες την έφαγαν κανονικά

Ένα φαινόμενο που έχει παρατηρηθεί είναι κατά καιρούς το αναμάσημα ειδήσεων που έχουν διαδραματιστεί πριν μήνες ή και χρόνια.


του Στρατή Μαζίδη

Το ακόμη πιο παράδοξο είναι το πως αυτά μεταδίδονται σαν φωτιά που σημαίνει ότι οι αναγνώστες δεν αναζητούν ούτε την αρχική πηγή ούτε το χρόνο της πρώτης δημοσίευσης.

Σήμερα λοιπόν έγινε σάλος με το χωριό που δήθεν γύρισε στη δραχμή. Το ανέβασε μια φίλη στο facebook από το sigmalive. Και να τα σχόλια από κάτω, άντε και στα δικά μας κτλ.

Τώρα παρατηρώ ότι και γνωστές σελίδες και blogs έσπευσαν να το αναπαράγουν και για να καρπωθούν την είδηση αρκετοί, ξέχασαν να βάλουν και την πηγή ανάμεσά τους και εγνωσμένοι δημοσιογράφοι που εκτός της μαϊμουδιάς, την έφαγαν σαν πρωτάρηδες. Άντε λοιπόν τώρα εσείς να βρείτε την αλήθεια.

Η είδηση λοιπόν βγήκε από το sigmalive στις 1/4/2012 και αφορά γεγονός που και καλά έγινε το Μάρτιο του 2012.

> Κανείς δεν αναρωτήθηκε που στο διάολο βρέθηκαν τόσα χαρτονομίσματα ώστε να κινηθεί έστω η αγορά του χωριού ή πώς προέκυψε το € 1 = 500 δρχ και όχι 470 ή 640

> Κανείς δεν πρόσεξε ότι είναι 18 μήνες πίσω.

> Κανείς δεν είδε ότι ήταν ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ γ@μώ το κεφάλι μου που θα έλεγε κι ο πρωθυπουργός.



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail