Τα Ελληνικά Πανεπιστήμια είναι ένα κακόγουστο θέατρο όπως η χλαμύδα του Πελεγρίνη

"Μη χαθεί το εξάμηνο στα ελληνικά πανεπιστήμια!". Ποιο εξάμηνο; Ποια πανεπιστήμια;


Του Στρατή Μαζίδη

Αυτά που πάτωσαν στη λίστα της Σαγκάης; Και πως να μην πατώσουν όταν η όλη συζήτηση στρέφεται γύρω από την απώλεια ή μη του εξαμήνου ακόμη και τώρα; Να ήταν αρχές Οκτωβρίου να το καταλάβουμε.

Μα να βρισκόμαστε 15 ημέρες πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων και το κλείσιμο του εξαμήνου με την αγωνία μη χαθεί; Και καλά οι εξετάσεις για χρωστούμενα μαθήματα, αλλά όσον αφορά το τρέχον υποτιθέμενο εξάμηνο; Ακόμη κι αύριο αν τελείωναν όλα, θα έφτανε ένας μήνας και λίγες ημέρες για να διδαχθούν τα μαθήματα;

Μέσα σε όλα ένας αποτυχημένος υπουργός Αρβανιτόπουλος που ακόμη να παραιτηθεί ή να καρατομηθεί κι ένας αστέρας του Μπροντγουέι που δεν μπορούσε να ακυρώσει την προγραμματισμένη παράσταση στο Παρίσι.

Προσθέστε σε όλα αυτά τις κακοδαιμονίες δεκαετιών με κομματικές νεολαίες, οικογένειες καθηγητών να κυριαρχούν σε έδρες και σχολές, απαρχαιωμένες σπουδές σε κάποιες σχολές, αιώνιους φοιτητές, μπαχαλάκηδες κτλ και θα καταλήξετε σε ένα κακόγουστο θέατρο όπως η χλαμύδα του Πελεγρίνη.




Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail