Οσμή Σκανδάλου; Ο ΕΟΤ δίνει χορηγία σε γυναίκα πασίγνωστου εκδότη που χρωστά παντού κι εμάς μας παίρνουν το σπίτι;

Τελικά όσο το σκέπτομαι, αυτή η χώρα δεν έχει μέλλον. Είναι βέβαιο ότι οδηγείται στην καταστροφή. Το πότε είναι το μόνο που εκκρεμεί.


του Στρατή Μαζίδη

Πριν λίγους μήνες λοιπόν χρεοκόπησε ο Mister Ιn, έτσι θα τον λέω διότι μας έμαθε πως να μην είμαστε ξενέρωτοι και nerds. Και να τα άρθρα για το δράμα αυτού και της κυρίας του.

Ο Μister In είναι αυτός που έμαθε τη νεολαία και το νεοέλληνα πως να είναι ένας άχρηστος, χοντρομ@λάκας βομβαρδίζοντάς τον κάθε εβδομάδα με μια σειρά πανομοιότυπων περιοδικών με μοναδική χρησιμότητα να κάνεις φλόγα στο τζάκι ή την ψησταριά.

Αφού λοιπόν έβαλε το χέρι του κι αυτός να χρεοκοπήσουμε ως κοινωνία και μας μάθαινε κάθε εβδομάδα τα 10 hotest tips, μέσα στη χλιδή του, βάρεσε κανόνι.

Το καλό το παληκάρι όμως σύμφωνα με την έντυπη έκδοση του Moneypro του Σαββάτου που κυκλοφόρησε με τα Παραπολιτικά ξέρει κι άλλο μονοπάτι.

Τι κι αν χρωστά σε εργαζόμενους που βρέθηκαν στο δρόμο ξαφνικά, σε τράπεζες και ασφαλιστικά ταμεία σύμφωνα με το άρθρο;

Ο ΕΟΤ όπως αναφέρει το δημοσίευμα δίνει χορηγία ύψους € 18.500,00 για να διαφημιστεί σε application για tablets που θα δημιουργήσει εταιρεία της οποίας πρόεδρος και διευθύνουσα σύμβουλος είναι η θεά της ομορφιάς σύζυγος του Mister In και ο ίδιος εμφανίζεται ως Chief Creative Director, δηλαδή διευθυντής δημιουργικού.

Κι η μοδάτη ιστοσελίδα για την οποία λογικά προορίζεται η εφαρμογή; Μια από τα ίδια όπως τα περιοδικά.

Αν αληθεύει το παραπάνω δημοσίευμα το οποίο παραθέτει και σχετική απόφαση από τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, τότε πρόκειται για προκλητικότατη κίνηση που πολλαπλασιάζεται σε αυτή τη δυσμενή συγκυρία.

Η πολιτική προϊσταμένη του ΕΟΤ, η υπουργός Ολγα Κεφαλογιάννη έχει γνώση αυτή της χορηγίας εφόσον ευσταθεί το ρεπορτάζ του Moneypro;

Τι προτίθεται να κάνει;

Αντιλαμβάνονται στην κυβέρνηση ότι τέτοιες ενέργειες προκαλούν την κοινωνία και αποδεικνύουν ότι τελικά παρά την τρόικα και τα μνημόνια τίποτε δεν έχει αλλάξει;

Κατανοούν ότι αυτή τη στιγμή οικογενειάρχες πετιούνται στο δρόμο για ελάχιστα χρέη; Για ποιο λόγο για να συνδέονται στο ασύρματο wi-fi του πρωθυπουργού με τα tablets που δεν έχουν και να κατεβάζουν το application με τη χορηγία του ΕΟΤ;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail