Ο κόσμος δε θέλει Γουάι Φάι. Θέλει ΝΑ ΦΑΕΙ! Γαμώ το κεφάλι μου!

Μετά από μια ώρα και βάλε συνέντευξης ο Σαμαράς τα έλυσε όλα. Θα δώσει λέει wi-fi σε όλη την Ελλάδα. Επίσης επειδή όλοι από αύριο θα γίνουμε προγραμματιστές και χάκερς, θα πουλάμε πανάκριβα τις ιδέες μας στη google.


του Στρατή Μαζίδη

Βέβαια μπορούμε να τις πουλάμε και στον κύριο πτωχευμένο με τα πολλά περιοδικά όπως διαβάσαμε στα παραπολιτικά ώστε να παίρνει κρατική διαφήμιση από τον ΕΟΤ η γυναίκα του και να τσιμπάμε κανα φράγκο.

Μα τι βλακείες είναι αυτές; Γαμώ το κεφάλι σου μ@λακά! Όχι το δικό μου.

Ο κόσμος δε θέλει γουάι φάι, να φάει θέλει ρε! Το καταλαβαίνεις;

Ν Α   Φ Α Ε Ι !

Και μαζί με αυτό να κοιμηθεί, να πιει, να ζεσταθεί. Κι έρχεσαι εσύ με ένα στουρνάρι (δε θυμάμαι το όνομά του) και του δημεύετε τα σπίτια και του βάζετε και 2500 πρόστιμο για το τζάκι; Και ποιος θα κρίνει αν το τζάκι εκπέμπει ρύπους; Οι καλικάτζαροι; Αλήθεια με τις βιομηχανίες που έχουν φουγάρα τι γίνεται; Υφίστανται ελέγχους;

Κοίτα Αντώνη αν θες να φύγεις, κάνε το σαν άνθρωπος, πήγαινε στο αεροδρόμιο και πάρε μια πτήση για το Πουέρτο ντε λα Αγύριστος. Δε χρειάζεται να αποτελειώσεις τα πάντα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail