Η Γερμανία σκοπεύει να μεταφέρει βλήματα εξαιρετικά μεγάλου βεληνεκούς στην Ουκρανία

ukrinform.net
Freepen.gr - Ο γερμανικός αμυντικός όμιλος Rheinmetall θα προμηθεύσει φέτος την Ουκρανία με «εκατοντάδες χιλιάδες» βλήματα πυροβολικού, συμπεριλαμβανομένων πρωτοτύπων με βεληνεκές 100 χιλιομέτρων, δήλωσε ο επικεφαλής της εταιρείας Armin Papperger στην εφημερίδα Handelsblatt.

«Η εταιρεία με έδρα το Ντίσελντορφ θα παραδώσει φέτος “εκατοντάδες χιλιάδες βλήματα” στην Ουκρανία. Συμπεριλαμβανομένων πρωτοτύπων βλημάτων πυροβολικού με βεληνεκές 100 χιλιομέτρων", αναφέρει η εφημερίδα.

Σύμφωνα με τον Papperger, «το πυροβολικό αλλάζει το παιχνίδι».

Ο όμιλος κατασκευάζει ένα νέο εργοστάσιο πυροβολικού στη Γερμανία, ενώ μια νέα μονάδα παραγωγής δημιουργείται επίσης στη Λιθουανία. Επιπλέον, η Rheinmetall σχεδιάζει να κατασκευάσει εργοστάσιο πυροβολικού στην Ουκρανία.

Την περασμένη εβδομάδα, Γερμανοί αριστεροί εξτρεμιστές ανέλαβαν την ευθύνη για τον εμπρησμό ενός εξοχικού σπιτιού στην ιδιοκτησία του Papperger, εξηγώντας ότι η εταιρεία πλουτίζει προμηθεύοντας όπλα στην Ουκρανία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail