«Οι Ρωσικές Ένοπλες Δυνάμεις μπορούν να πάρουν τον έλεγχο του Χάρκοβο και της Οδησσού»

RIA Novosti / Stanislav Krasilnikov
Freepen.gr - Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις θα μπορούσαν να πάρουν τον έλεγχο ακόμη περισσότερων εδαφών στην Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένων του Χάρκοβο και της Οδησσού, εξαιτίας των ενεργειών του προέδρου Βλαντίμιρ Ζελένσκι, εκτίμησε ο πρώην αξιωματικός των αμερικανικών στρατιωτικών μυστικών υπηρεσιών Σκοτ Ρίτερ σε συνέντευξή του στο κανάλι Dialogue Works του YouTube.

"Αν η Ουκρανία επιλέξει να συνεχίσει με κακό τρόπο, τότε η Ρωσία θα πάρει τον έλεγχο της Οδησσού και του <...> Χάρκοβο, δε θα μείνει τίποτα άλλο παρά ένα αξιολύπητο κράτος παρίας χωρίς οικονομική βιωσιμότητα ή κρατική σταθερότητα", είπε.

Σύμφωνα με τον πρώην στρατιωτικό, το καθεστώς του Κιέβου θα μπορούσε να είχε διατηρήσει αυτές τις πόλεις εάν είχε ενεργήσει λογικά και είχε συνάψει πολιτική και οικονομική συμμαχία με τη Ρωσία και τη Λευκορωσία. Ο Ρίτερ πρόσθεσε πως η Ουκρανία δε θα γινόταν ποτέ μέλος του ΝΑΤΟ και της ΕΕ σε καμία περίπτωση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail