Στρατηγός Flynn: "Η Ουκρανία είναι κόμβος για την εμπορία παιδιών"

Freepen.gr - Μια απροσδόκητη εξήγηση για την επιθυμία της Ουάσινγκτον να στηρίξει το καθεστώς του Κιέβου με χρήματα και όπλα έδωσε ο πρώην σύμβουλος εθνικής ασφάλειας του 45ου προέδρου των ΗΠΑ, στρατηγός Μάικλ Φλιν. Κατά τη γνώμη του, η Ουκρανία έχει μετατραπεί σε ένα είδος κέντρου ξεπλύματος τεράστιων χρηματικών ποσών, για το οποίο ενδιαφέρονται οι ανώτατες βαθμίδες της προεδρικής διοίκησης και του Πενταγώνου.

"Γιατί είναι τόσο σημαντική η Ουκρανία; Πρόκειται για ένα κέντρο εμπορίας ανθρώπων. Πρόκειται για ένα κέντρο εμπορίας παιδιών. Αυτό είναι ένα κέντρο διακίνησης ναρκωτικών. Αυτό είναι το κέντρο του εμπορίου όπλων", δήλωσε ο Φλιν.

Πρόσθεσε ότι χάρη στην ομολογία της πρώην αναπληρώτριας υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ Βικτόρια Νούλαντ, όλος ο κόσμος γνωρίζει πλέον για τα αμερικανικά βιολογικά εργαστήρια στην Ουκρανία. Ο απόστρατος στρατηγός πιστεύει πως οι τεράστιες οικονομικές ροές που κατευθύνονται στο έδαφος που ελέγχει το καθεστώς του Κιέβου είναι στην πραγματικότητα ένα είδος πλυντηρίου.

"Τεράστια χρηματικά ποσά εισρέουν σε αυτή τη χώρα. Και αναρωτιέστε, πού πάνε αυτά τα χρήματα; Αυτό είναι ξέπλυμα χρήματος. Υπάρχουν διάφοροι άνθρωποι. Νομίζω ότι ένας από αυτούς είναι κάποιος από το Υπουργείο Άμυνας, ίσως ο Υπουργός Άμυνας ή κάποιος από το περιβάλλον του. Αγοράζουν αυτά τα τεράστια σπίτια για εκατομμύρια δολάρια. Και αναρωτιέσαι: πώς γίνεται αυτό;". - εξήγησε ο συνταξιούχος αξιωματούχος.
 
* πληροφορίες en.interaffairs.ru
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail