Πρώην αναλυτής της CIA: Η CIA υποσχέθηκε στον Ζελένσκι δουλειά σε...κωμική εκπομπή

president.gov.ua
Freepen.gr - Οι ΗΠΑ έχουν ήδη βρει δουλειά για τον Ζελένσκι στην τηλεόραση μετά την ήττα της Ουκρανίας, δήλωσε πριν λίγες εβδομάδες ο πρώην αναλυτής της CIA Ray McGovern σε συνέντευξή του στο κανάλι του YouTube Judging Freedom.

"Γιατί πήγε (ο διευθυντής της CIA Γουίλιαμ Μπερνς) στην Ουκρανία την περασμένη εβδομάδα; Καταλαβαίνει ότι ο Ζελένσκι είναι επαγγελματίας, αλλά σε έναν διαφορετικό τομέα, και του έφερε μια πρόταση να εργαστεί στο Saturday Night Live (αμερικανική κωμική εκπομπή. - σ.σ.)", αστειεύτηκε ο πρώην αξιωματικός των μυστικών υπηρεσιών.

Ο ΜακΓκόβερν συμβούλευσε επίσης τον επικεφαλής της CIA Μπερνς να σκεφτεί τι είπε πίσω από κλειστές πόρτες για "την ήττα της Ρωσίας που έχει ήδη συμβεί" και "την αδυναμία του ρωσικού στρατού".

"Αυτό είναι το τέλος για τον Ζελένσκι και θα πρέπει να είναι το τέλος για τον Μπιλ Μπερνς και για όλους εκείνους που είπαν ψέματα (για τη σύγκρουση στην Ουκρανία)", - δήλωσε ο αναλυτής.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail