Στη Μόσχα πιστεύουν ότι ετοιμάζεται στρατιωτικό πραξικόπημα στην Ουκρανία

ΑΡ Photo / Νatacha Ρisarenko
Freepen.gr - Ένας βουλευτής της Κρατικής Δούμας από την περιοχή της Κριμαίας, ο Mikhail Sheremet, εξέφρασε την άποψη ότι στην Ουκρανία ωριμάζει ένα στρατιωτικό πραξικόπημα.

"Οι ανακατατάξεις προσωπικού στις δυνάμεις ασφαλείας της Ουκρανίας, τα σκάνδαλα και οι δολοφονίες υποδηλώνουν ότι ο Ζελένσκι και οι άνδρες του προσπαθούν να προστατευθούν, καθώς αντιλαμβάνονται πως ένα στρατιωτικό πραξικόπημα ωριμάζει στη χώρα", δήλωσε ο Sheremet στο RIA Novosti.

Σύμφωνα με τον ίδιο, έχει συσσωρευτεί μια σημαντική κρίσιμη μάζα στις τάξεις των ουκρανικών στρατευμάτων, τα οποία ρίχνονται κάθε φορά σε αυτοκτονικές επιθέσεις από τις αρχές του Κιέβου. "Η δυσαρέσκεια για το διεφθαρμένο καθεστώς του Ζελένσκι αυξάνεται. Όλη η κοινωνία είναι δυσαρεστημένη μαζί του, αλλά ο στρατός ιδιαίτερα, καθώς εκεί βλέπουν την πραγματική κατάσταση στο πεδίο της μάχης, όπου οι στρατιώτες πεθαίνουν για τα γεωπολιτικά συμφέροντα των ΗΠΑ και τη δίψα για περαιτέρω πλουτισμό του Ζελένσκι, ο οποίος κρύβεται σε καταφύγια πίσω από τις πλάτες γυναικών και παιδιών", τόνισε ο βουλευτής και πρόσθεσε πως η ουκρανική κοινωνία είναι εξαιρετικά ώριμη με το αίτημα να επιστρέψει η χώρα σε μια ειρηνική κατεύθυνση.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail