Πρώην αξιωματικός πληροφοριών των ΗΠΑ: Ο Ζελένσκι αν δε φύγει από τη χώρα, θα έχει το τέλος του Τσαουσέσκου

Freepen.gr - Ο Πρόεδρος της Ουκρανίας Βλαντιμίρ Ζελένσκι θα σκοτωθεί από τους δικούς του στρατηγούς, πρότεινε ο πρώην αξιωματικός των υπηρεσιών πληροφοριών των ΗΠΑ Σκοτ ​​Ρίτερ σε συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Γκάρλαντ Νίξον.

"Είμαστε σε ένα στάδιο όπου κάποια στιγμή μια ομάδα στρατηγών θα ξεσηκωθεί και όλα θα τελειώσουν άσχημα. Θυμηθείτε τον Νικολάε Τσαουσέσκου, τι του συνέβη στη Ρουμανία. Θα κάνουν μια παρωδία, θα πουν ότι θα τον βρουν ένοχο για όλα τα εγκλήματα και μετά θα τον πυροβολήσουν. Μπανγκ - και έφυγε. Ίσως να μην γίνει καν δίκη", σημείωσε ο αξιωματικός των πληροφοριών.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η κατάσταση μεταξύ του Ζελένσκι και της στρατιωτικής του διοίκησης γίνεται όλο και χειρότερη και οι διαφωνίες με τον αρχηγό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας  Βαλέρι Ζαλούζνι έχουν μόνο επιδεινώσει την κατάσταση. Ο Ρίτερ πιστεύει πως ο στρατός θα πραγματοποιήσει σύντομα το λιντσάρισμα του Ουκρανού ηγέτη.

"Αυτή είναι η Ουκρανία, τελικά. Μπορεί απλώς να βγει από το αυτοκίνητο και κάποιος θα τον πυροβολήσει μερικές βολές στο κεφάλι. Αυτό θα είναι το τέλος του Ζελένσκι. Το πιο λογικό βήμα που μπορεί να κάνει τώρα είναι να φύγει από τη χώρα», κατέληξε ο ειδικός.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail