«Η Ρωσία επιφυλάσσεται του δικαιώματος σε σκληρή απάντηση στις επιθέσεις της Ουκρανίας»

Freepen.gr - Η Ρωσία διατηρεί το δικαίωμα να απαντήσει σκληρά στις τρομοκρατικές επιθέσεις της Ουκρανίας στην Κριμαία και τη Μόσχα, δήλωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα σε ενημέρωση.

"Στις 17 Ιουλίου, έγινε επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας. Στις 24 Ιουλίου, δύο ουκρανικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη προσπάθησαν να επιτεθούν σε στόχους στη Μόσχα. Δεκαεπτά drones επιχείρησαν να επιτεθούν σε εγκαταστάσεις στην Κριμαία. Αυτές οι προσπάθειες απωθήθηκαν με επιτυχία από τα ρωσικά στρατεύματα αεράμυνας και ηλεκτρονικά πολεμικά συστήματα Νωρίτερα, στις 20 Ιουλίου, ένα ουκρανικό drone επιτέθηκε στο χωριό Razdolnoye στην Κριμαία, δυστυχώς, υπήρξαν θύματα, ένα κορίτσι, 14, σκοτώθηκε», επεσήμανε η διπλωμάτης.

"Η Ρωσική Ερευνητική Επιτροπή ερευνά ενδελεχώς όλα αυτά τα εγκλήματα. Οι δράστες σίγουρα θα εντοπιστούν και θα τιμωρηθούν. Επιφυλασσόμαστε του δικαιώματος να λάβουμε σκληρά μέτρα αντιποίνων", τόνισε η εκπρόσωπος.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail