Γερμανία: 20 μετανάστες επιτίθενται σε πάρτι αποφοίτησης οπλισμένοι με σπασμένα μπουκάλια

Freepen.gr - Μια ομάδα 20 μεταναστών επιτέθηκε σε επισκέπτες σε ένα πάρτι αποφοίτησης γυμνασίου σε ένα κλαμπ στο Görlitz της Σαξονίας, νωρίς το πρωί του Σαββάτου, σύμφωνα με το Radio Lausitz, γράφει το jungefreiheit.de.

Κατά τη διάρκεια της επίθεσης, οκτώ επισκέπτες τραυματίστηκαν και πέντε άτομα νοσηλεύτηκαν. Η αστυνομία συνέλαβε 12 υπόπτους, οι οποίοι αποτελούνταν από Σύριους, Τούρκους, Ιρακινούς και Λιβανέζους.

Αρχικά, οι καλεσμένοι του πάρτι στο κλαμπ Görlitz “L2” δέχτηκαν λεκτική επίθεση από την ομάδα μεταναστών. Στη συνέχεια, οι δράστες πέταξαν μπουκάλια και επιχείρησαν να μαχαιρώσουν τα θύματα με σπασμένα μπουκάλια.

Ο δήμαρχος της Σαξονικής πόλης, Οκταβιάν Ούρσου, ζήτησε κυρώσεις για τους δράστες στο Facebook. «Οι προσβολές και η συμπεριφορά που οδηγούν σε καυγά με τραυματισμούς είναι απαράδεκτες. Οι δράστες πρέπει να τιμωρηθούν και, εάν αποδειχθούν οι διαδικασίες που περιγράφονται αυτή τη στιγμή, έχουν χάσει το δικαίωμά τους να είναι φιλοξενούμενοι μαζί μας». 

Στο Twitter διακινείται σχετικό βίντεο:

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail