Με στόχο την αντιμετώπιση του τουρκο-πακιστανικού άξονα: Η Ινδία αναπτύσσει Su-30MKI στην Ελλάδα μαζί με σαουδαραβικά F-15

Freepen.gr - Αεροσκάφη Su-30MKI της Ινδικής Πολεμικής Αεροπορίας πέταξαν πάνω από την Ελλάδα στην άσκηση Ηνίοχος-2023 στην οποία συμμετείχαν πολλές χώρες.

Ωστόσο κατά την εκτίμηση του defense-arabic.com, φαίνεται ότι η συμμετοχή της Ινδίας σε αυτές τις ασκήσεις έχει ως στόχο να ανταγωνιστεί τον αρχαίο γείτονά της, το Πακιστάν, που διεξάγει στρατιωτικές ασκήσεις με την Τουρκία.
 
Η Σειρά Ασκήσεων «ΗΝΙΟΧΟΣ» πραγματοποιείται κάθε χρόνο από το 2013 με συνεχώς αυξανόμενες συμμετοχές από φίλες και σύμμαχες Χώρες. Κατά την διάρκεια της φετινής Άσκησης υλοποιούνται σύνθετα διακλαδικά επιχειρησιακά σενάρια με κλιμακωτής δυσκολίας αποστολές σε περιβάλλον Ηλεκτρονικού Πολέμου και Πολλαπλών Απειλών.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail