Σύλληψη μέλους κυκλώματος που δραστηριοποιείται στην εμπορία κοκαΐνης

Η ενδελεχής έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Γενικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σχετικά με κύκλωμα κατοχής και διακίνησης μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών σε διάφορες περιοχές της χώρας είχε ως αποτέλεσμα τον εντοπισμό και τη σύλληψη μέλους της εγκληματικής ομάδας.

Πρόκειται για 30χρονο ημεδαπό σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση του Νόμου περί ναρκωτικών.

Συγκεκριμένα, μεσημβρινές ώρες χθες (03-04-2023) στα διόδια Μαλγάρων, αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας εντόπισαν και ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 30χρονος και σε έλεγχο που διενήργησαν, βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε ειδική κρύπτη στο ταμπλό του οχήματος, 3 δέματα κοκαΐνης συνολικού βάρους 2 κιλών και 629 γραμμαρίων και 1 κινητό τηλέφωνο, που χρησιμοποιούσε για τις παράνομες συναλλαγές του.


Σε έρευνα που ακολούθησε σε διαμέρισμα που διαμένει ο δράστης σε περιοχή της Αττικής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

  • (9) δέματα κατεργασμένης κάνναβης σε μορφή σοκολάτας συνολικού βάρους 841 γραμμαρίων και
  • Διαφανής μεμβράνη που χρησιμοποιούσε για την τυποποίηση των ποσοτήτων κάνναβης.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο συλληφθείς ήταν μέλος εγκληματικής ομάδας που δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών στο εσωτερικό της χώρας και είχε ως ρόλο την παραλαβή από την περιοχή της Αθήνας και μεταφορά σε Βόλο και Θεσσαλονίκη των κατεχόμενων ποσοτήτων εξαρτησιογόνων ουσιών, με σκοπό την περαιτέρω εμπορία τους.

 

Κατασχέθηκε το προαναφερόμενο όχημα, ως μέσο μεταφοράς και απόκρυψης της κατασχεθείσας ποσότητας κοκαΐνης.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail