Τα εγχώρια ανθυποβρυχιακά μη επανδρωμένα αεροσκάφη του Ιρανικού Ναυτικού μπαίνουν σε υπηρεσία

Αυτή η εικόνα αρχείου δείχνει ένα μη επανδρωμένο εναέριο όχημα Simorgh (UAV) που αναπτύχθηκε και κατασκευάστηκε από ειδικούς του Στρατού της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν κατά τη διάρκεια δοκιμαστικής πτήσης. (Φωτογραφία από το πρακτορείο ειδήσεων Defa Press)
Freepen.gr -
Ο Διοικητής του Ιρανικού Ναυτικού Υποναύαρχος Shahram Irani λέει ότι η δύναμή του έχει χρησιμοποιήσει νέα μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα που σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν εγχώρια για τον εντοπισμό και την καταστροφή εχθρικών πλοίων και υποβρυχίων.

Ο Ιρανί έκανε τις παρατηρήσεις σε συνέντευξή του στο πρακτορείο ειδήσεων Tasnim, κατά την οποία μίλησε για την τελευταία πρόοδο της Ισλαμικής Δημοκρατίας στον τομέα της παραγωγής drone.

Είπε ότι το drone χρησιμοποιεί ένα εγχώριο σύστημα σόναρ και άλλο εγχώρια ανεπτυγμένο εξοπλισμό για να παρακολουθεί και να κυνηγά υποβρύχια.

Ο διοικητής σημείωσε πως το νέο μη επανδρωμένο αεροσκάφος βρίσκεται αυτήν την στιγμή σε υπηρεσία στο Ιρανικό Ναυτικό.

Την Τρίτη, οι μονάδες του Στρατού της Ισλαμικής Δημοκρατίας του Ιράν παρουσίασαν ένα ευρύ φάσμα προηγμένων εργαλείων, όπως εγχώριους πυραύλους, άρματα μάχης, τεθωρακισμένα οχήματα, μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα, συστήματα ραντάρ και πυραυλικά συστήματα αεράμυνας σε μια στρατιωτική παρέλαση για τον εορτασμό της Εθνικής Ημέρας Στρατού. 
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail