Αν δε συνέβαινε η τραγωδία, χθες Μητσοτάκης ο Β' και Καραμανλής Γ' θα φωτογραφίζονταν στο... Κέντρο Τηλεδιοίκησης - Σηματοδότησης!

Αν δε συνέβαινε η τραγωδία, χθες ο Μητσοτάκης ο Β' θα έβγαζε φωτογραφίες στο... Κέντρο Τηλεδιοίκησης - Σηματοδότησης Σιδηροδρομικού Δικτύου!!! Δίπλα του, καμαρωτός - καμαρωτός, θα ήταν ο Καραμανλής ο Γ', και όλα τα "πετσωμένα" ΜΜΕ θα έπαιζαν τις δηλώσεις τους για την Ελλάδα που εκσυγχρονίζεται. 

Τα κυβερνητικά παπαγαλάκια θα εκθείαζαν το πώς επί της κυβέρνησής Του, ο ΟΣΕ που ήταν κάποτε αρχαιολογικού ενδιαφέροντος, τρέχει με 250 χιλιόμετρα στο μέλλον. 

Το ερώτημα είναι το εξής: 

Υπουργός και Πρωθυπουργός ήξεραν ότι πηγαίνοντας στο Κέντρο (ανύπαρκτης) Τηλεδιοίκησης - Σηματοδότησης Σιδηροδρομικού Δικτύου συμμετείχαν σε ένα σόου απάτης; Αν το ήξεραν δεν κάνουν για τη δουλειά διότι είναι κοροϊδεύουν. 

Αν δεν το ήξεραν δεν κάνουν για τη δουλειά διότι δεν είναι managers. Και η πολιτική είναι ένα πολύ απαιτητικό  management ακατάλληλο για λιγουλάκηδες κληρονομικώ δικαιώματι. 

Προφανώς, αυτοί που είχαν επιλέξει ως συνεργάτες έστησαν το σόου της απάτης, για να κρύψουν τα σκουπίδια του κρατισμού κάτω από το χαλί. 

Πόσους άλλους ΟΣΕ καλύπτει η γαλάζια προπαγάνδα; Πόσες άλλες εθνικές τραγωδίες εκκολάπτονται στους υπουργικούς διαδρόμους, αυτή την στιγμή που μιλάμε, και θα τις διαπιστώσουμε αργότερα μετρώντας νεκρούς και τραυματίες ή καταμετρώντας εμάς ανάμεσα στους νεκρούς και τους τραυματίες;

Θάνος Τζήμερος

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail