Το αξιοπερίεργο είναι πως υπάρχουν άνθρωποι που τους πιστεύουν, τους ψηφίζουν και τους χειροκροτούν

Το 1999 καλούσαν τον κόσμο με επίσημες κυβερνητικές δηλώσεις να επενδύσει στο Χρηματιστήριο, γιατί πήγαινε περίφημα. Λίγο μετά χάθηκαν οι περιουσίες των ανθρώπων στο κραχ.

Το 2008-9 έλεγαν δημοσίως και επισήμως ότι η οικονομία μας ήταν θωρακισμένη. Ήταν τόσο καλά θωρακισμένη που το 2010 μάθαμε πως ήμασταν καταχρεωμένοι, ήρθε το ΔΝΤ, τα μνημόνια, το ξεπούλημα και ακόμη να συνέλθουμε.

Το 2021 δήλωναν επίσης ότι ήμασταν φοβερά προετοιμασμένοι για τις καλοκαιρινές πυρκαγιές. Ευτυχώς, γιατί κάηκε μόνο η Πάρνηθα και σχεδόν ολόκληρη η Βόρεια Εύβοια.

Το 2022 είπαν κατηγορηματικά πως δεν παίζουν με την ασφάλεια των επιβατών στα τρένα. Λίγες ημέρες μετά τις δηλώσεις μετωπική σύγκρουση δύο τρένων με δεκάδες νεκρούς και τραυματίες.

Στο ενδιάμεσο δήλωναν δημοσίως επίσης ότι σκίζανε μνημόνια και μοίραζαν λεφτά. Υπογράψαμε μόνο ένα μνημόνιο ακόμη που υποθήκευσε όλη τη χώρα.

Το αξιοπερίεργο είναι πως υπάρχουν άνθρωποι που τους πιστεύουν, τους ψηφίζουν και τους χειροκροτούν.

Ακόμη πιο αξιοπερίεργο είναι πως ακόμη ζούμε και ότι η Ελλάδα επιβιώνει. Από δηλώσεις πάντως καλά πάμε. Δουλειά δεν βλέπω να γίνεται και έχουμε τραγωδίες.

Ελένη Παπαδοπούλου

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail