Οι λόγοι που πρέπει να ηττηθεί το ΝΑΤΟ στην Ουκρανία

Ζούμε μέσα στην δίνη της μονόπλευρης πληροφόρησης από τα συστημικά μέσα ενημέρωσης με κυρίαρχη θέση σε αυτήν τα τηλεοπτικά κανάλια και οι… «έγκυροι δημοσιογράφοι τους».

Από: iskra.gr / Του Γιάννη Αθανασιάδη

Η συντριπτική πλειοψηφία του λαού, έχει στον ένα ή το άλλο βαθμό κατανοήσει ότι παίζουν με την νοημοσύνη του.
Όμως παρ’ όλα αυτά η παραπληροφόρηση στο θέμα του Ρωσο – Νατοϊκού πολέμου σε όλο τον λεγόμενο Δυτικό κόσμο ακολουθεί την γνωστή οδηγία του Γκέμπελς  «Όταν λες και ξαναλές ένα ψέμα, στο τέλος γίνεσαι πιστευτός».
Έτσι ένα μεγάλο κομμάτι του ελληνικού λαού και ένα ακόμα μεγαλύτερο των χωρών της Νατοϊκής Δύσης βρίσκεται σε μια σύγχυση και δεν μπορεί να αντιληφθεί τις κοσμοϊστορικές αλλαγές που συντελούνται στην καθοριστική για τους λαούς του πλανήτη αναμέτρηση της Ρωσίας με το ΝΑΤΟ στην Ουκρανία.
 
Το θλιβερό σε αυτήν την υπόθεση είναι ότι πολιτικοί φορείς, κόμματα και οργανώσεις που αυτοχαρακτηρίζονται αντινατοϊκά κρατούν ίσες αποστάσεις σιγοντάροντας ουσιαστικά την δυτική προπαγάνδα.
Οι λόγοι που πρέπει να ηττηθεί το ΝΑΤΟ στην Ουκρανία είναι άσχετοι με το αν μας αρέσει η όχι ο Πούτιν, άσχετοι με το κοινωνικοπολιτικό σύστημα που υπάρχει στην Ρωσία ή τις ΗΠΑ και τις χώρες στις οποίες ηγείται. (Αυτό είναι κάτι που θα εκτιμήσουν οι λαοί σε δεύτερο χρόνο).
Εάν όμως η Ρωσία ηττηθεί σε αυτήν την αναμέτρηση τότε θα επικρατήσει ο μονοπολικός κόσμος όπως τον έχει σχεδιάσει η ιμπεριαλιστική Δύση.
Θα έχουμε δηλαδή την επικυριαρχία της μίας υπερδύναμης σε όλο τον πλανήτη, η οποία μας έχει δώσει μέχρι τώρα άπειρα δείγματα γραφής του τί σημαίνει αυτό.
 Θα επικρατήσει η παγκοσμιοποίηση των μονοπωλίων και της λεηλασίας των λαών.
Όσοι λαοί «σηκώσουν κεφάλι» θα έχουν την μοίρα της Λιβύης, του Ιράκ, του Αφγανιστάν, της Γιουγκοσλαβίας, και της Συρίας.
Θα διαλύουν χώρες και θα εξαθλιώνουν λαούς δημιουργώντας καραβάνια προσφύγων εξαπλώνοντας τον πόνο και την δυστυχία στο μεγαλύτερο ποσοστό των λαών του πλανήτη.
Ενώ παράλληλα θα παρεμβαίνουν στις χώρες που δεν τους αρέσει η εκλεγμένη κυβέρνηση με τις γνωστές πλέον «πορτοκαλί επαναστάσεις» και πραξικοπήματα όπως συμβαίνει τώρα στις χώρες της Λατινικής Αμερικής, όπως έγινε στην Ουκρανία και όπως πήγε να γίνει και στην Λευκορωσία αλλά εκεί απέτυχε λόγο της Ρωσικής υποστήριξης.
Αλλά και αν κάποιοι λαοί αποφασισμένοι και μαχητικοί αντισταθούν, θα τους στραγγαλίσουν οικονομικά με αποκλεισμούς και εμπάργκο όπως την Κούβα, το Ιράν, τη Βενεζουέλα, τη Συρία, και όπως πήγε να γίνει και με την Ρωσία.
Θα επικρατήσει ένας Οργουελιανός δυστοπικός κόσμος που μια οικονομική ελίτ θα καθορίζει τις μοίρες των κρατών και των λαών τους.
Αντίθετα!
Με την ήττα του ΝΑΤΟ και την κατάρρευση του νεοταξικού μοντέλου της παγκοσμιοποίησης, μπαίνουμε σε μια νέα παγκόσμια ισορροπία ενός πολυπολικού κόσμου.
 Οι σχέσεις μεταξύ των κρατών θα μπορούν να έχουν την δυνατότητα εναλλακτικής επιλογής και έτσι  να λειτουργούν στην βάση της αμοιβαίας επωφελούς σχέσης, ανοίγοντας προοπτικές σε χώρες προτεκτοράτα, ημιαποικίες και καθηλωμένες από την εκμετάλλευση και την φτώχια, να διεκδικήσουν μια καλύτερη μοίρα κάτω από τον ήλιο αυτού του γαλάζιου πλανήτη.
Ενώ οι λαοί θα μπορούν να επιλέξουν το κοινωνικό μοντέλο που θα βελτιώσει τις συνθήκες διαβίωσης τους χωρίς τον φόβο των «ανθρωπιστικών» βομβαρδισμών του ΝΑΤΟ.
Η πατρίδα μας έχει όλα εκείνα τα πλεονεκτήματα που μπορούν να παρέχουν μια ανθρώπινη και ποιοτική ζωή στο λαό της.
Για να μπορέσουμε όμως να τα αξιοποιήσουμε πρέπει να απαλλαγούμε από την «επιτροπεία» των ιμπεριαλιστών της Δύσης και να ανατρέψουμε το ξενόδουλο (δωσιλογικό) πολιτικό καθεστώς, που για πάνω από ένα αιώνα έχουν μετατρέψει τον πλούτο της πατρίδας σε προίκα των ξένων αφεντάδων τους και τον λαό μας σε «επαίτη» και την χώρα μας σε δουλοπαροικία χρέους.
Αυτό δεν θα γίνει ποτέ σε έναν μονοπολικό καπιταλιστικό πλανήτη!
Η ήττα του ΝΑΤΟ στην Ουκρανία αποτελεί το πρώτο βήμα για την απελευθέρωση του λαού μας  και των λαών όλης της Οικουμένης.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail