Εκλογές εν όψει!

Διανύουμε μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδο, μια περίοδο έκρηξης των πολιτικών παθών. Με ιδιαίτερη εθνική αγωνία παρακολουθούμε όλοι τα τεκταινόμενα στο πολιτικό πεδίο και περιμένουμε να μάθουμε ποια θα είναι η ημερομηνία των εκλογών, ποια θα είναι εκείνη η Κυριακή της μονοήμερης βασιλείας του λαού, του «κυρίαρχου», του «παντοδύναμου», του «ισχυρού»!

Σε όλο το πολιτικό φάσμα, λαμβάνει χώρα μια τεράστια προσπάθεια για το ποιος θα κατορθώσει να γαλβανίσει τα πνεύματα και να διεγείρει την θύελλα, η οποία θα επηρεάσει το πλήρως απογοητευμένο εκλογικό ακροατήριο. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο ανταγωνισμός των κομμάτων εξουσίας και η θρηνωδία των παρασκηνίων. Ο κονιορτός της πολιτικής διαμάχης τυφλώνει ακόμη και τους πιο καθαρούς ανταγωνιστές. Η σκοτοδίνη των πολιτικών παθών πυκνώνει καθώς κατατίθενται στην πολιτική παλαίστρα. Εκεί, στα πολύχρωμα τηλεοπτικά παράθυρα, αλλά και στις αμέτρητες σελίδες του διαδικτύου, όπου παρελαύνουν οι πρωταγωνιστές του ελληνικού δράματος. 

Δεν υπάρχει όπλο του λόγου, γραπτού και προφορικού, έντυπου και ηλεκτρονικού, που να μην χρησιμοποιείται στη λυσσώδη αυτή περίοδο. Η σκανδαλοθηρία, οι απίστευτες υποσχέσεις, η αρρωστημένη παροχολογία, το ψέμα, ο φόβος, ο σαρκασμός, η περιφρόνηση, η παρελθοντολογία, όλα λαμβάνονται επαρκώς από την οπλοθήκη της ελληνικής γραμματολογίας και παρατάσσονται υπέρ και κατά όλων. 

Δεν υπάρχει όπλο της προπαγάνδας, που να μην εκτοξεύεται για την προώθηση των μηνυμάτων, όπως ισχυρές επικλήσεις σε συναισθήματα, φθηνός εντυπωσιασμός, πλύση εγκεφάλου, ανακρίβειες, μισή αλήθεια, παραπληροφόρηση, ασπρόμαυρη παρουσίαση καταστάσεων και γεγονότων.
Καμία εθνική συνεννόηση. Βασιλεύουν η κομματική πόλωση και ο εσωτερικός πόλεμος. Όπως διαφαίνεται, και σε αυτή την εκλογική μάχη δεν θα υπάρξει διαμάχη μεταξύ εθνικής πολιτικής και πολιτικής συμφερόντων. Τα επικυριαρχούντα ατομικά και κομματικά συμφέροντα θα παίξουν μόνα τους και θα κερδίσουν αμαχητί. Για το λόγο αυτό «βασιλεύει» η απογοήτευση των Ελλήνων ψηφοφόρων.

Όσοι νομίζουν ότι η νέα Βουλή θα θέσει τις βάσεις ενός νέου πολιτικού οικοδομήματος, απατώνται. Οι όποιοι αυριανοί κυβερνώντες, έστω και με τη μορφή κυβερνητικής συνεργασίας, δεν πρόκειται να κομίσουν κάτι το διαφορετικό. Το κρατικό οικοδόμημα είναι κατερειπωμένο και απαιτείται πλήρης ισοπέδωση για την ανέγερση του νέου οικοδομήματος. 

Απαιτείται λοιπόν απόλυτη κάθαρση, την οποία, οι υπάρχουσες πολιτικές δυνάμεις δεν έχουν την δύναμη και τη θέληση να επιβάλλουν. 

Απαιτείται η Εθνική συνείδηση, διαφωτιζόμενη και αναβαπτιζόμενη στις παραδόσεις της, να αφυπνισθεί, να οργανωθεί και να επιβληθεί. 

Απαιτούνται νέες αγνές πολιτικές δυνάμεις με μοναδικό πρόταγμα την σωτηρία και την αναγέννηση της γλυκιάς μας Πατρίδας, δυνάμεις που θα μπορέσουν να ανατρέψουν την επικρατούσα απόλυτη απογοήτευση.

Απαιτείται, τέλος, κατάλληλος ηγέτης για να κάνει πράξη τα εθνικά οράματα των Ελλήνων!


Νίκος Ταμουρίδης
Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail