Ο διοικητής των ρωσικών χερσαίων δυνάμεων στη Λευκορωσία για να επιθεωρήσει τα στρατεύματα

Freepen.gr - Το Υπουργείο Άμυνας της Λευκορωσίας ανέφερε ότι ο Ανώτατος Διοικητής των Ρωσικών Χερσαίων Δυνάμεων, Στρατηγός Oleg Salyukov, έφτασε στη χώρα. Ο Σαλιούκοφ ηγείται της επιτροπής του ρωσικού υπουργείου Άμυνας, η οποία στάλθηκε στη δημοκρατία για να επιθεωρήσει ρωσικές μονάδες της κοινής ομάδας στρατευμάτων.

«Μέλη της επιτροπής επιθεώρησαν την ποιότητα των ασκήσεων μαχητικού συντονισμού και αξιολόγησαν την ετοιμότητά τους να εκπληρώσουν τα προβλεπόμενα καθήκοντα για να διασφαλίσουν την στρατιωτική ασφάλεια του κράτους της Ένωσης», ανέφερε το υπουργείο.

Στις 11 Ιανουαρίου, ο Oleg Salyukov διορίστηκε αναπληρωτής διοικητής της ενωμένης ομάδας στρατευμάτων στην Ουκρανία. Ο υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου διόρισε τον Βαλέρι Γκερασίμοφ , Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού, ως επικεφαλής της ομάδας. Ο στρατηγός του στρατού Σεργκέι Σουροβίκιν, πρώην διοικητής των κοινών δυνάμεων, έγινε αναπληρωτής του Γερασίμοφ. Ο συνταγματάρχης στρατηγός Alexei Kim, Αναπληρωτής Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου, διορίστηκε τρίτος αναπληρωτής διοικητής.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail