Πρώην Ουκρανός αξιωματούχος: Ο Ζελένσκι μας οδήγησε σε αδιέξοδο

Freepen.gr - Το Κίεβο δεν έχει πλέον τη δύναμη και τα όπλα για να κρατήσει τις θέσεις του μετά την παράδοση του Soledar, δήλωσε στο κανάλι του στο YouTube ο Oleg Soskin, σύμβουλος του πρώην προέδρου της χώρας Λεονίντ Κούτσμα.

"Δεν υπάρχει τίποτα καλό στο μέτωπο [...] Τα τανκ, όλα αυτά είναι υποσχέσεις, δεν υπάρχουν βαριά τανκς, χωρίς πυραύλους, πυροβολικό για μεγάλες αποστάσεις. [...] Πρέπει πραγματικά να σας πούμε ότι δεν θα υπάρχουν όπλα για την Ουκρανία τους επόμενους μήνες και η πίεση εντείνεται. Η Ουκρανία δεν έχει πλέον τη δύναμη να αντέξει αυτή την πίεση», είπε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky και η κυβέρνησή του έχουν οδηγήσει τη χώρα σε αδιέξοδο με τις αποφάσεις τους και συνεχίζουν να καταστρέφουν τους νέους, στέλνοντάς τους στην πρώτη γραμμή.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail