Το επόμενο στάδιο στη δυτική κλιμάκωση

Εισαγωγή: Η ιστορία μέχρι τώρα

Μέχρι στιγμής οι ΗΠΑ έχουν πραγματοποιήσει αλλαγές καθεστώτος και έχουν δημιουργήσει στρατιωτικές συγκρούσεις σε χώρες φιλικές ή σημαντικές προς τη Ρωσία: Ιράκ, Σερβία, Αφγανιστάν, Ιράκ (και πάλι), Γεωργία, Συρία, Λιβύη. Όλα αυτά ήταν για να κάνουν τη Ρωσία να χάσει σημαντικά συμφέροντα ή να αναπτύξει τις δικές της δυνάμεις. Έχουν επίσης οργανώσει εκδηλώσεις δημοσίων σχέσεων όπως οι Litvinenko, Pussy Riot, MH17, Skripals, Navalny, Bucha, η καταστροφή του Nord stream – προκειμένου να προσπαθήσουν να κατηγορήσουν τη Ρωσία και να την κάνουν κράτος παρία.

από τον Batiushka για το ιστολόγιο Saker / Παρουσίαση Freepen.gr

Συγκεκριμένα, το 2014 στην Ουκρανία πραγματοποίησαν πραξικόπημα 5 δισεκατομμυρίων δολαρίων με τη δολοφονία και τον τρόμο εναντίον των Ρωσόφωνων. Στη συνέχεια εγκατέστησαν μια κυβέρνηση ανδρείκελο, που προώθησε τον ναζισμό μέσω ρατσιστικής κατήχησης, κηλίδωσε την ιστορική κληρονομιά γράφοντας ξανά την ιστορία και γκρεμίζοντας μνημεία, τρομοκρατούσε και απαγόρευσε κάθε αντιπολίτευση, δημιούργησε στρατιωτικά βιοεργαστήρια των ΗΠΑ, προμήθευσε και εκπαίδευσε στρατό, έκανε στρατιωτικές απειλές κατά της Ρωσίας, απείλησε τους κατοίκους της Κριμαίας, και υποσχέθηκε ότι η Ουκρανία θα μπορούσε σύντομα να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ-μαριονέτα των ΗΠΑ και να εγκαταστήσει πυρηνικά όπλα.

Ένα μήνυμα από τον Boris: Θάνατοι και απολύσεις

Όταν ο Μπόρις Τζόνσον εμφανίστηκε στο Κίεβο πριν από λίγες μέρες, ήξερες ότι θα ακολουθούσαν γεγονότα. Είναι τελικά το αγόρι του γραφείου για τον Μπάιντεν. Έτσι, την περασμένη εβδομάδα ήρθε η παραίτηση του αρχηγού του Zelensky, Alexey Arestovich, επειδή είπε την αλήθεια για τον ουκρανικό στρατό – πως είχε σκοτώσει πολίτες καταστρέφοντας μια πολυκατοικία στο Dnepro σε ένα στρατιωτικό ατύχημα και δεν μπορούσε να κερδίσει τον πόλεμο. Την επόμενη μέρα, ο υπουργός Εσωτερικών Μοναστίρσκι, επί μακρόν βοηθός του Ζελένσκι, και ο πρώτος αναπληρωτής του πέθαναν σε συντριβή ελικοπτέρου στο Κίεβο πριν από μια εβδομάδα («προκλήθηκε από πέταγμα χαμηλά στην ομίχλη»). Περίεργο, αφού οι νεοναζιστικές πολιτοφυλακές λειτουργούν μέσω του υπουργείου του.

Στη συνέχεια, υπήρξε η δολοφονία του Denis Kireev, ο οποίος ήταν σημαντικός συμμετέχων στις ειρηνευτικές συνομιλίες του Μαρτίου με τη Ρωσία. Φημολογείται ότι ήταν πολύ πρόθυμος για την ειρήνη – στην οποία οι ΗΠΑ και το Ηνωμένο Βασίλειο είναι εντελώς αντίθετες. Έπρεπε να φύγει, οπότε η CIA/SBU (το ίδιο πράγμα) έκαναν τη δουλειά. Ακολούθησε μια μεγάλη εκκαθάριση στις 24 Ιανουαρίου μετά από ισχυρισμούς για διαφθορά, που αφορούσε έναν αναπληρωτή γενικό εισαγγελέα, τον αναπληρωτή επικεφαλής του γραφείου του προέδρου, τον αναπληρωτή υπουργό Άμυνας και πέντε περιφερειάρχες.

Είναι ενδιαφέρον πως ο Ποροσένκο, που εθεάθη για τελευταία φορά σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο στο Λονδίνο, να ζει από την πολύ ενεργή πλέον επιχείρηση αποτέφρωσής του στην Ουκρανία, υποσχέθηκε ειρήνη με τη Ρωσία σε μια εβδομάδα. Μόλις ανέβηκε στην εξουσία δεν έφερε ειρήνη και έχασε τις επόμενες εκλογές. Αντικαταστάθηκε από τον Ζελένσκι, ο οποίος επίσης υποσχέθηκε μια ειρηνευτική διευθέτηση με τη Ρωσία στο Ντονμπάς, αλλά αντ' αυτού προετοίμασε πόλεμο και μάλιστα αναζήτησε πυρηνικά όπλα. Στον ουκρανικό λαό έχει υποσχεθεί ειρήνη, αλλά δεν του τη δίνει. Η βάση υποστήριξης του Ζελένσκι είναι μικρή και υπάρχει η πλειοψηφία που θέλει ειρήνη. Είναι ο Ζελένσκι ο επόμενος που θα εκκαθαριστεί;

Κλιμάκωση: Η Γερμανία κηρύσσει ξανά τον πόλεμο στη Ρωσία

Η Γερμανία πρόκειται να στείλει άρματα μάχης Leopard στο καθεστώς του Κιέβου. Για τρίτη φορά από το 1914 η Γερμανία βρίσκεται τώρα, τουλάχιστον στα χαρτιά, σε πόλεμο με τη Ρωσία. Οι Ρώσοι έχουν μια επιλογή: μπορούν να επέμβουν στην Ουκρανία από τα βορειοδυτικά (Λευκορωσία) και τα νοτιοδυτικά (τη θάλασσα) και να αποκόψουν ολόκληρη την Ουκρανία από όλες τις προμήθειες όπλων της, συμπεριλαμβανομένων πολλών δεκάδων γερμανικών, αμερικανικών, βρετανικών και άλλων τανκς – και θα χρειαστούν μήνες για να φτάσουν τα τανκς που υποσχέθηκαν πέρα ​​από τα πολωνικά σύνορα. Διαφορετικά, η Ρωσία μπορεί να βομβαρδίσει οτιδήποτε περάσει από τα πολωνικά σύνορα. Έχει ήδη προειδοποιήσει πως οτιδήποτε περάσει από αυτά τα σύνορα στην Ουκρανία θα καταστραφεί. Έτσι, σε κάθε περίπτωση, θα δημιουργηθεί ένα φράγμα. Η Δυτική Ευρώπη πρέπει να αποκοπεί, γιατί έχει γίνει η πηγή του κακού, παρέχοντας όπλα στους νεοναζί.

Διαφορετικά, οι Πολωνοί και οι έφεδροί τους μπορεί επίσης να επέμβουν (στα άρματα μάχης Leopard; Θυμάστε τα τανκς Tiger;) για να καταλάβουν τα δυτικά της Ουκρανίας. Θα επιτρέψει πράγματι η Ρωσία τη διαίρεση της Ουκρανίας στη ρωσική Ανατολή και στη Δυτική Δύση υπό την ηγεσία της Πολωνίας, με άλλα λόγια, τον κορεατισμό ή τον βιετναμισμό της; (Και ξέρουμε πώς τελείωσαν αυτές οι διαιρέσεις). Διαφορετικά, η Αντι-Ρωσία της Ουκρανίας θα παραμείνει για πάντα. Η Δυτική Ευρώπη πρέπει να αποκοπεί. Αυτό που ξεκίνησε ως μια μικρή επιχείρηση για την απελευθέρωση των δύο ρωσικών επαρχιών του Ντονμπάς, είναι τώρα, ως αποτέλεσμα της δυτικής (= υπό την ηγεσία των ΗΠΑ) κλιμάκωσης, μια επιχείρηση για την απελευθέρωση ολόκληρης της Ουκρανίας. Μόνο η συνολική ρωσική νίκη μπορεί να λειτουργήσει. Μόνο η δημιουργία ενός προτεκτοράτου του Κιέβου υπό τη Ρωσία, όπως η κατάσταση στη Λευκορωσία, μπορεί να λειτουργήσει. Όλοι όσοι διαφωνούν με αυτό και δεν έχουν ακόμη καταφύγει στη Δύση, καλύτερα να φύγουν τώρα.

Είναι ενδιαφέρον πως γνωρίζουμε ότι ο ρωσικός στόλος της Μαύρης Θάλασσας με το αποβατικό σκάφος του έφυγε από το λιμάνι την περασμένη εβδομάδα. Στις 25 Ιανουαρίου ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ έγραψε δημόσια πως η Ουκρανία δε θα είχε ανάγκη από υποβρύχια, καθώς σύντομα θα γινόταν κλειστή. Την προηγούμενη μέρα, ο Πρόεδρος της Λευκορωσίας, Λουκασένκο, απέρριψε την προσφορά ενός Συμφώνου Μη Επίθεσης από την Ουκρανία (= οι ΗΠΑ για λογαριασμό της Πολωνίας). Εν τω μεταξύ, ο κάπως γεροντικός Μπάιντεν έχει ξεκαθαρίσει πως οι ΗΠΑ θα υποστηρίζουν την Ουκρανία «όσο υπάρχει». Δεν είναι αυτό που έλεγε. Τότε ήταν «υποστήριξη για τη νίκη». Το μόνο πρόβλημα εδώ είναι ότι οι ΗΠΑ δεν παραδέχονται ποτέ την αποτυχία, ποτέ δεν παραδέχονται πως στήριξαν το λάθος άλογο με τεράστια έξοδα στους φορολογούμενους των ΗΠΑ. Πώς θα βγουν από αυτό;

Ο πόλεμος

Στην Ουκρανία, ο πόλεμος του ΝΑΤΟ που σκότωσε και ακρωτηρίασε εκατοντάδες χιλιάδες μόνο τους τελευταίους έντεκα μήνες συνεχίζεται με εκατοντάδες περισσότερα θύματα σήμερα, όπως χθες και το ίδιο αύριο. Οι καταδικαστικοί απαισιόδοξοι με τις θεωρίες συνωμοσίας τους για τον πυρηνικό Αρμαγεδδώνα προμηνύουν ότι αυτός ο πόλεμος θα συνεχιστεί για χρόνια, «ίσως και μια δεκαετία». Άλλοι, οι αισιόδοξοι, σκέφτονται πως το καθεστώς του Κιέβου μπορεί να καταρρεύσει μέσα σε εβδομάδες, ή σε τρεις ή τέσσερις μήνες το πολύ, ή θα γίνει πραξικόπημα στο Κίεβο με τις δυνάμεις του Κιέβου είτε να παραδίδονται μαζικά είτε να γυρίζουν και να βαδίζουν στις δολοφονικές ΗΠΑ. Κουκλομάντες στο Κίεβο. Ακούγεται σαν ευσεβής πόθος. Με ακόμη περισσότερα όπλα και τανκς του ΝΑΤΟ για να καταστραφούν, νομίζω πως όλα θα διαρκέσουν περισσότερο. Όχι χρόνια, όπως αυτές οι ευτυχισμένες ψυχές, οι καταδικαστικοί απαισιόδοξοι με τις θεωρίες συνωμοσίας τους για τον πυρηνικό Αρμαγεδδώνα προμηνύουν, αλλά άλλους 15 μήνες. Ελπίζω όμως πραγματικά να κάνω λάθος και να έχουν δίκιο οι ευσεβείς και να τελειώσουν όλα πολύ σύντομα.

Όπως έχει επισημάνει ο Saker στη διεισδυτική του ανάλυση, εάν οι ΗΠΑ δεν μπορούν να αποτρέψουν μια ήττα των Ukronazi/NATO, μπορούν τουλάχιστον να κάνουν τον πόλεμο όσο το δυνατόν πιο δαπανηρό για τη Ρωσία. Βρείτε άλλον επιτιθέμενο. Η Πολωνία θα το κάνει. Υποσχεθείτε τους τις πέντε επαρχίες στα δυτικά της Ουκρανίας, Volyn, Rivne, Lviv, Ternopil και Ivano-Frankivsk, και οι Πολωνοί θα κάνουν ό,τι τους πείτε. Εξάλλου, υπάρχουν Πολωνοί, και οι περισσότεροι από αυτούς φαίνεται να είναι μέρος της σημερινής απίστευτα ηλίθιας κυβέρνησής τους, που έχουν ακόμα ένα μεσσιανικό σύμπλεγμα, καθώς εξακολουθούν να ονειρεύονται τη δόξα, τη «σωτηρία της Ευρώπης από τις βάρβαρες ρωσικές ορδές», μια «Πολωνία». που εκτείνεται από τη Βαλτική μέχρι τη Μαύρη Θάλασσα», και γίνεται η πιο ισχυρή χώρα της Ευρώπης, νανοποιώντας αυτούς τους κακούς Γερμανούς «που θα μας επιστρέψουν τρισεκατομμύρια». Λοιπόν, πάντα υπήρχαν φαντασμένοι. Ο Χίτλερ ήταν ένας από αυτούς.

Γεγονός είναι ότι η Αμερικανική Αυτοκρατορία γνωρίζει πως δεν μπορεί να νικήσει τη Ρωσία σε έναν απλό πόλεμο, επομένως χρησιμοποιούσε πάντα πληρεξούσιους. Το 2008, έκανε το παράλογο βήμα να χρησιμοποιήσει τη Γεωργία. Αυτό ήταν πολύ μικρό, πολύ αδύναμο και παράλογα εθνικιστικό. Όπως μου είπε πολύ σοβαρά ένας Γεωργιανός μόλις πριν από λίγα χρόνια: «Ο Θεός μιλά μόνο γεωργιανά και δεν καταλαβαίνει καμία άλλη γλώσσα». Έμεινα έκπληκτος όταν έμαθα ότι ο Θεός έχει τόσο περιορισμένες γλωσσικές ικανότητες, ωστόσο, υπάρχουν πολλοί Ουκρανοί που πιστεύουν σχεδόν το ίδιο σήμερα, για να μην αναφέρουμε τους Πολωνούς.

Και η Ουκρανία και η Πολωνία είναι πολύ μεγαλύτερες από τη Γεωργία. Εξ ου και η αμερικανική επιλογή. Μόλις ηττηθούν και οι δύο, οι ΗΠΑ θα στραφούν στη Γερμανία – όπως σχεδόν έκαναν στο σχέδιο Επιχείρηση Αδιανόητο του Τσόρτσιλ για επίθεση στον Κόκκινο Στρατό την 1η Ιουλίου 1945, χρησιμοποιώντας βρετανικές, αμερικανικές, πολωνικές και γερμανικές δυνάμεις για να καταστρέψουν τη Ρωσία (1). Ή γιατί να μην χρησιμοποιήσουν τη Σουηδία, την Τουρκία, την Ιαπωνία; Γιατί όχι την Κίνα; Γιατί να μην ανατρέψουμε τον Πούτιν με τις «μάζες» των Ρώσων που δεν τον συμπαθούν; Τέτοιες σήμερα είναι και οι φαντασιώσεις των «τρελλών στο υπόγειο» στο Πεντάγωνο. Δεν είναι περίεργο που τα βάζουν με την πολωνική κυβέρνηση. Και μην ξεχνάτε πως ο μεγαλύτερος τρελός στο υπόγειο των ΗΠΑ ήταν ο Πολωνός: ο Zbigniew Brzezinski.

Για τους Ρώσους, το 2022 ήταν απλώς μια επανάληψη του 1812 και του 1941. Ο Τρίτος Μεγάλος Πατριωτικός Πόλεμος. Η Δύση κάνει το βάρβαρό της, ως συνήθως. Το γεγονός είναι ότι, αν και ορισμένοι ιστορικοί το αρνούνται, η ιστορία επαναλαμβάνεται, απλώς και μόνο επειδή η ανθρώπινη υπερηφάνεια, η αλαζονεία και η ύβρις επαναλαμβάνονται. Γερμανικά τανκς με τους μαύρους σταυρούς τους προσπαθούν να καταστρέψουν τη Ρωσία στις ουκρανικές στέπες; Εμείς οι Ρώσοι σηκώνουμε τους ώμους μας. Τα έχουμε ξαναδεί όλα. Η Αντι-Ρωσία της Ουκρανίας απλά δε θα συμβεί ποτέ. Ο Ζελένσκι είναι στα ναρκωτικά, όπως και η Ουκρανία, εθισμένη στις δυτικές μεταγγίσεις αίματος, χρημάτων, μισθοφόρων και όπλων.

Επίλογος: Ένα άλλο μέλλον

Περίφημα, ή μάλλον διαβόητα, η φιγούρα του βρετανικού κατεστημένου που ήταν ο πρώτος Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ καυχιόταν ότι ο στόχος του ΝΑΤΟ ήταν «να κρατήσει τη Σοβιετική Ένωση έξω, τους Αμερικανούς μέσα και τους Γερμανούς κάτω» (2). Όσο για εμάς, επιθυμούμε να δούμε μια ανανέωση της «Συμμαχίας για την Πρόοδο» του Κένεντι, μια Παγκόσμια Συμμαχία Κυρίαρχων Εθνών, μια παγκόσμια εκδοχή του γκωλικού πνεύματος (αν και όχι τα ακριβή λόγια) του «l'Europe des Patries» (Ευρώπη των Εθνών). Θέλουμε να δούμε μια γηριατρική Ευρώπη να προσκολλάται ξανά στην ιστορική της μοίρα με τη Ρωσία και έτσι με την Ευρασία, όπου όλα συμβαίνουν. Ως εκ τούτου, ο στόχος μας είναι: «Να κρατήσουμε τη Ρωσία μέσα, τους Αμερικανούς έξω και τους Γερμανούς ψηλά».

Κάποιοι γράφουν ότι η Ρωσία μπορεί να κερδίσει τον πόλεμο στην Ουκρανία μόνο εφόσον μπορεί να βοηθήσει τις ΗΠΑ να σώσουν τα προσχήματα μετά την ήττα τους και μετά την κατάρρευση του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. Θυμάστε τη Σαϊγκόν; Θυμάστε τον Μπους και το «Mission Accomplished» του; (Ο κόσμος γέλασε με τη φάρσα του, αλλά πολλοί στις ΗΠΑ πείστηκαν από αυτό). Θυμάστε την Καμπούλ; Οι ΗΠΑ απλώς τους άφησαν και προσποιήθηκαν ότι τους αρνούνταν. Όπως οι Βρετανοί στη Δουνκέρκη το 1940, που άφησαν τους Γάλλους συμμάχους τους σε χλωρό κλαρί, έφυγαν απλώς πίσω στο νησί τους, κηρύσσοντας τη νίκη, αν και άφησαν πίσω τους πολλά από τον εξοπλισμό τους. Οι Αμερικάνοι μπορούν επίσης να σκάσουν, λέγοντας: «Ξέχνα το. Δε μας αξίζουν».

Η αυτοαπομόνωση θα ήταν πολύ καλό πράγμα. Επιστρέψτε στο μεγάλο νησί της Βόρειας Αμερικής. Αν θέλετε, χτίστε το από καιρό υποσχεμένο τείχος του Τραμπ στο νότο για να κρατήσετε έξω αυτούς τους άσχημους Λατίνους. Γλείψτε τις πληγές σας και επιτέλους αρχίστε να προσπαθείτε να αντιμετωπίσετε τα τεράστια εσωτερικά προβλήματα που έχετε ήδη: μεγάλη φτώχεια, φυλετική διαίρεση, μαζικοί πυροβολισμοί, χρέη, κοινωνικές αδικίες, έλλειψη υγειονομικής περίθαλψης, ανεργία, εκμετάλλευση, ένα εκπαιδευτικό σύστημα που σκόπιμα κάνει τους ανθρώπους ηλίθιους , ναρκωτικά, έγκλημα και έτσι μαζικές φυλακίσεις. Αφήστε τους Ευρωπαίους να τακτοποιηθούν. Κανείς άλλος Αμερικανός δεν πρόκειται να πεθάνει ή να πληρώσει για αυτούς τους τεμπέληδες Ευρωπαίους. Απλώς μην πείτε στον αμερικανικό λαό ότι αυτό θα έκανε τους ίδιους τεμπέληδες Ευρωπαίους πολύ χαρούμενους. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι οι ΗΠΑ δεν παραδέχονται ποτέ την αποτυχία. Ποτέ δεν παραδέχεται πως στήριξαν το λάθος άλογο με τεράστια έξοδα στους φορολογούμενους των ΗΠΑ. Πώς θα βγιυν από αυτό;

27 Ιανουαρίου 2023

Σημειώσεις:

1. https://www.thehistorypress.co.uk/articles/operation-unthinkable-churchill-s-plans-to-invade-the-soviet-union/#:~:text=The%20plan%20called%20for% 20a,η%20κυριαρχία%20της%20Ανατολής%20Ευρώπης

2. https://www.nato.int/cps/en/natohq/declassified_137930.htm

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail