Ο πρωθυπουργός της Τρίπολης λέει η Λιβύη θα συνεχίζει να συνεργάζεται με την Τουρκία σε όλους τους τομείς

Ο Πρωθυπουργός της κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας της Λιβύης, Αμπντούλ Χαμίντ αλ Ντμπέιμπε, δήλωσε ότι είναι αναπόφευκτο για τη χώρα του να συνεχίσει τη συνεργασία της με την Τουρκία στον οικονομικό, πολιτικό και στρατιωτικό τομέα.

Σύμφωνα με τη δήλωση του γραφείου για τα ΜΜΕ του Πρωθυπουργού, ο Ντμπέιμπε δέχθηκε τον Πρέσβη Κενάν Γιλμάζ και τον Στρατιωτικό Ακόλουθο της πρεσβείας Τεβάμπιλ Μενεξέ, λόγω της λήξης της θητείας του.

Είπε χαρακτηριστικά ότι «η συνέχιση της συνεργασίας με την Τουρκία σε οικονομικά, πολιτικά και στρατιωτικά πεδία είναι αναπόφευκτη», ο Ντμπέιμπε ευχαρίστησε τον Μενεξέ για τη θετική της συνεργασία καθ' όλη τη διάρκεια της θητεία του.

Εκτός από τους ισχυρούς ιστορικούς δεσμούς μεταξύ Τουρκίας και Λιβύης, υπάρχουν πολυάριθμες συμφωνίες στους δύο τομείς ασφάλειας, στρατιωτικούς και οικονομικούς, σημειώνει το τούρκικο δημοσίευμα.

Από: echedoros-a.gr

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail