Υποκλοπές: Απροθυμία των βουλευτών της ΝΔ να εμπλακούν στην υπόθεση «βλέπουν» στο Μαξίμου – Πόσοι είναι οι… γενναίοι

Μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού είναι οι βουλευτές της ΝΔ που εμφανίζονται να στηρίζουν την κυβέρνηση σε ό,τι αφορά το θέμα των υποκλοπών.

Από: topontiki.gr / Γράφει η Πηνελόπη Νάσσου

Οι περισσότεροι βουλευτές οι οποίοι μόλις πριν από ένα μήνα αντιμετώπισαν την οργή των ψηφοφόρων τους για το θέμα Πάτση και τα «κόκκινα δάνεια» εμφανίζονται να μην επιθυμούν να εμπλακούν και με την υπόθεση των υποκλοπών, δεδομένου ότι οι περισσότεροι εμφανίζονται να τα έχουν χαμένα από τις αποκαλύψεις.

Οι πληροφορίες λένε ότι τα όσα ψιθυρίζουν μέχρι σήμερα οι παροικούντες στο Μέγαρο Μαξίμου δεν έχουν πείσει τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος ότι πίσω από τον καπνό δεν υπάρχει φωτιά.

Ο Νικήτας Κακλαμάνης και η Όλγα Κεφαλογιάννη, άλλωστε, εμφανίστηκαν να ζητούν πειστικές απαντήσεις για το τι ακριβώς έχει συμβεί, επιμένοντας ότι πρέπει να πέσει άπλετο φως στην υπόθεση.

Το γεγονός, ωστόσο, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πηγαίνει στην Βουλή να απαντήσει στις απανωτές ερωτήσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης για το εάν παρακολουθείτο και από την ΕΥΠ υπουργός που βρίσκεται στην λίστα του Pretador, περιπλέκει τα πράγματα και δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερες αγωνίες στους γαλάζιους βουλευτές.

Όπως λένε μάλιστα στελέχη της κοινοβουλευτικής ομάδας, κάποια στιγμή ο πρωθυπουργός θα αναγκαστεί να απαντήσει στα όσα λέγονται και γράφονται, καθώς η σιωπή του εκλαμβάνεται ως ενοχή.

Οι ίδιοι άνθρωποι αναρωτιούνται, μάλιστα, γιατί θα πρέπει να εμπλακούν στην ιστορία, από την στιγμή που ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πηγαίνει στην Βουλή για να δώσει απαντήσεις .

Το επιχείρημα ότι πίσω από την όλη ιστορία βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ, λένε βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, μοιάζει αδύναμο και δεν περνάει στην κοινωνία, καθώς οι αποκαλύψεις έχουν να κάνουν με την δημοσιογραφική έρευνα.

Ελάχιστοι, λοιπόν, από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ – οι πιο τολμηροί ή οι πιο φιλόδοξοι -έχουν αποφασίσει ότι πρέπει να βγαίνουν στα τηλεοπτικά παράθυρα για να υπερασπίζονται την άποψη της κυβέρνησης.

Οι πληροφορίες λένε, μάλιστα, ότι ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής, Παύλος Μαρινάκης έχει αναλάβει το δύσκολο έργο να μεταπείσει τους διστακτικούς του κόμματος και τους επιφυλακτικούς της κοινοβουλευτικής ομάδας ότι τώρα θα πρέπει να δοθεί η μάχη απέναντι στον ΣΥΡΙΖΑ πριν να είναι αργά.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail