Τραγωδία στο Μύτικα: Ι.Χ. έπεσε στη θάλασσα, ανασύρθηκε νεκρός ο οδηγός

Ενημερώθηκε, πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, η Λιμενική Αρχή Λευκάδας από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. για την ύπαρξη Ι.Χ.Ε. οχήματος εντός του ύδατος, στη θαλάσσια περιοχή Μύτικα Αιτωλοακαρνανίας, σε βάθος περίπου έξι μέτρων (06,00μ.).

Στο σημείο έσπευσε περιπολικό σκάφος Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ. και στη συνέχεια ιδιώτης δύτης, ο οποίος εντόπισε, μέσα στο όχημα, και ανέσυρε έναν άνδρα, χωρίς τις αισθήσεις του.

Ο άνδρας παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκάδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του και αναγνωρίστηκε από οικείους του. Πρόκειται για 72χρονο ημεδαπό.

Από το περιστατικό δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση, ενώ το όχημα πρόκειται να ανελκυστεί με μέριμνα των οικείων του 72χρονου.

Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Λευκάδας, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail