Κακό τέλος για αγνοούμενο κολυμβητή στην Αίγινα

Ενημερώθηκε βραδινές ώρες χθες, η Λιμενική Αίγινας, για περιστατικό αγνοούμενου 54χρονου ημεδαπού κολυμβητή, στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας ''Μαραθώνα'' ν. Αίγινας.

Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, άμεσα ξεκίνησαν έρευνες στην ανωτέρω θαλάσσια περιοχή, με τη συμμετοχή συνολικά ενός περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ενός επαγγελματία δύτη, ιδιωτικών σκαφών, ενός περιπολικού οχήματος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς, καθώς και ελικοπτέρου της Π.Α., με αρνητικά μέχρι στιγμής αποτελέσματα.

Τελικά ο εν λόγω άνδρας εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του μεσημβρινές ώρες σήμερα, από παραπλέον Α/Κ σκάφος, στην ανωτέρω θαλάσσια περιοχή.

Η σορός του 54χρονου μεταφέρθηκε στον λιμένα Αίγινας από περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και στην συνέχεια με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αίγινας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Λιμεναρχείο Αίγινας που διενεργεί προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail