Εάν δε βλέπεις ειδήσεις στην τηλεόραση

funnytools / pixabay
Εάν δε βλέπεις ειδήσεις στην τηλεόραση, δεν κάνει πολύ ζέστη, δεν έχει καύσωνα, ο καύσωνας δεν μοιάζει με γυναικείο πισινό, δεν πλημμυρίζουν οι πόλεις ,αλλά βρέχει και ποτίζει τα στεγνά χωράφια. Επίσης αν δε βλέπεις ειδήσεις δεν μπορεί ο κάθε ένας να κάνει δηλώσεις για τη δήθεν προσωπικότητά του, για την υγεία σου και για το τι θα φας, και αυτό δεν θα είναι ένα αηδιαστικό μπριζολάκι με μέλι και μαρμελάδα. 

Χωρίς ειδήσεις τηλεοπτικές, με τα εγκλήματά θα ασχολείται η δικαιοσύνη και η αστυνομία και όχι όλη η Ελλάδα, επειδή ένας μουρλός σκότωσε τη γυναίκα του και με αυτό τον τρόπο η τηλεόραση θα πουλήσει περισσότερα γιαούρτια και αντισηπτικά σε σένα το χαϊβάνι που τους παρακολουθείς.

Άνευ ειδήσεων, θα βρεις τρόπο να ενημερωθείς για τα τεκταινόμενα της χώρας, και δε θα κάνεις Μεσσία και Σωτήρα τον οποιοδήποτε που σπρώχνουν τα επιχειρηματικά συμφέροντα για να τους κάνει τις δουλίτσες τους και να περάσουν νομοσχέδια που θα φάνε όλοι αυτοί καλά.

Χωρίς ειδήσεις ίσως να κοιτάξεις λίγο καλύτερα τα ψηφοδέλτια των κομμάτων και να μην ψηφίζεις τα μεγαλύτερα στήθη και τον πιο ωραίο γκόμενο που βλέπεις στα σίριαλ της τηλεόρασης, για να σώσει τη χώρα και να την εκπροσωπεί στην Ευρώπη,και τον κόσμο όλο.

Όπως λέει και μία αγγλική παροιμία «no news, good news». Αν θέλεις να σωθείς από το άγχος, την στενοχώρια, την κατάθλιψη, μόλις αντιληφθείς αυτές τις πολεμικές μουσικές των ειδήσεων, κλείσε την αμέσως.. Ίσως θα έπρεπε και οι γιατροί που δίνουν συμβουλές για την υπέρταση, μαζί με το αλάτι και το τσιγάρο, να σου κόβουν τον Ευαγγελάτο, τον Πορτοσάλτε και τον Καμπουράκη.

Θόδωρος Γαλανόπουλος

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail