Ο Ζελένσκι αποκλείει ειρηνευτικές συνομιλίες με τη Ρωσία

Freepen.gr - Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντιμίρ Ζελένσκι απέκλεισε το ενδεχόμενο διαπραγματεύσεων με τη Ρωσία, σύμφωνα με την ομιλία του σε βίντεο που παρουσιάστηκε την Τετάρτη στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ.

"Όσο για τις συνομιλίες μεταξύ Ουκρανίας και Ρωσίας, πιθανότατα έχετε ακούσει διαφορετικά λόγια από τη Ρωσία για τις συνομιλίες, σαν να ήταν έτοιμη για αυτές. Μιλούν για τις συνομιλίες αλλά ανακοινώνουν στρατιωτική κινητοποίηση. Μιλούν για τις συνομιλίες αλλά ανακοινώνουν ψευδοδημοψηφίσματα », είπε ο Ζελένσκι.

Ο Ουκρανός πρόεδρος είπε πως αποκλείει μια λύση που θα έρχεται σε αντίθεση με τη «φόρμουλα ειρήνης» που παρουσίασε η Ουκρανία.

"Όσοι μιλούν για ουδετερότητα εννοούν κάτι άλλο. Προσποιούνται ότι προστατεύουν κάποιον, αλλά στην πραγματικότητα προστατεύουν μόνο τα συμφέροντά τους", είπε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail