Επεισοδιακή σύλληψη 50χρονου στο Κορωπί - Συμμετείχε σε οργάνωση που έκλεβε φορτηγά

Συνελήφθη 50χρονος φυγόποινος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση για διακεκριμένη κλοπή από κοινού και κατ’ εξακολούθηση

Συνελήφθη, βραδινές ώρες της 9-9-2022 στο Κορωπί, από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 50χρονος ημεδαπός σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε, καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, με την οποία καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης πέντε (5) ετών, για το αδίκημα της διακεκριμένης κλοπής από κοινού και κατ’ εξακολούθηση.

Κατά τη σύλληψη του ο κατηγορούμενος προέβαλε σθεναρή αντίσταση, ωστόσο οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν και να τον δεσμεύσουν.

Συγκεκριμένα ο κατηγορούμενος συμμετείχε σε εγκληματική οργάνωση, η οποία διέπραττε διακεκριμένες κλοπές φορτηγών οχημάτων, από μάντρες-χώρους στάθμευσης φορτηγών, τα οποία στη συνέχεια μετέφερε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο και σε συνεργασία με τρίτα πρόσωπα, αποσυναρμολογούσαν και διέθεταν τα εξαρτήματα-ανταλλακτικά τους προς πώληση.

Ο 50χρονος αποκόμισε από τις προαναφερόμενες παράνομες δραστηριότητές του, χρηματικό όφελος τουλάχιστον -300.000- ευρώ.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail