Τα παλιά σκυλιά χρειάζονται νέα κόλπα

RΕUΤΕRS/Ρascal RossignοΙ
Η ατζέντα των παγκοσμιοποιητών προχώρησε σταθερά με τα χρόνια, η κακή πρόθεση μας έφερε στη θλιβερή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο κόσμος σήμερα. Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι η Cabal*  προσπαθούν να εφαρμόσουν ένα γεγονός μαζικής εξαφάνισης στην ανθρωπότητα. Ο Bill Gates και το υπόλοιπο πλήθος του NWO Davos μιλούν με ενθουσιασμό για την ανάγκη για «αποπληθυσμό» εδώ και χρόνια. Σύμφωνα με αυτούς, υπάρχουν πάρα πολλοί «άχρηστοι που τρώνε». Η γενοκτονική θηριωδία του Covid που επιβλήθηκε στον κόσμο πριν από περισσότερα από δύο χρόνια εξυπηρέτησε αυτή την ατζέντα, ως ένα σημείο. Η πλήρης έκταση των θανάτων από μια εγκληματική ζωντανή ανθρώπινη δίκη είναι ακόμη άγνωστη, μπορεί να περάσουν χρόνια μέχρι να γίνουν πλήρως κατανοητές οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις. 

Eamon McKinney - strategic-culture.org / Παρουσίαση Freepen.gr

Ακόμη, το προφανές γεγονός ότι το κύμα θανάτων και τραυματισμών που προφανώς συγχέει τα ΜΜΕ της κυρίαρχης ροής συγκεντρώνεται αποκλειστικά σε εκείνα που εμπιστεύτηκαν τις κυβερνήσεις τους και έκαναν, απρόθυμα ή όχι, το πειραματικό τρύπημα. Οι αθλητές και οι νέοι πέφτουν νεκροί με ανησυχητικούς ρυθμούς, ωστόσο τα MSM (mainstream media, συστημικά ΜΜΕ) δεν μπορούν να βρουν καμία συσχέτιση μεταξύ αυτού και του τρυπήματος, είναι η κλιματική αλλαγή η αιτία που αναρωτιούνται; Η επίθεση της προπαγάνδας που επέτρεψε ο Covid ήταν δυνατή μόνο με τη συνενοχή των MSM. Χρησιμοποιώντας κάθε εργαλείο παραπληροφόρησης που είχαν στη διάθεσή τους, αποσιώπησαν κάθε αντίθετη άποψη, ακόμη και εκείνων που προέρχονταν από ορισμένους από τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες στον κόσμο. Ο Δρ Robert Malone, ο εφευρέτης της τεχνολογίας MRNA, ο Cary Mullis ο δημιουργός του τεστ PCR, και πολλοί άλλοι αξιότιμοι επιστήμονες φιμώθηκαν. Και φυσικά οι διαφωνούντες γελοιοποιήθηκαν ως «θεωρητικοί συνωμοσίας». Ένας όρος που δημιουργήθηκε από τη CIA για να δυσφημήσει και να περιθωριοποιήσει όσους αμφισβήτησαν τη δολοφονία του JFK πριν από σχεδόν 60 χρόνια. Χωρίς να χαιρόμαστε για την τραγωδία, υπάρχει τώρα κάποια δικαίωση, η ομάδα που διατρέχει το χαμηλότερο κίνδυνο από τον Covid; οι «θεωρητικοί συνωμοσίας» που δεν γνώριζαν αρκετά την εμπιστοσύνη στη φαρμακοβιομηχανία, τις κυβερνήσεις τους ή τα MSM.

Τα ίδια MSM είναι εξίσου συνένοχα σε όλες τις δυτικές φρικαλεότητες των τελευταίων ετών. 9/11, ο πόλεμος στο Ιράκ, το Αφγανιστάν, η Συρία και πιο πρόσφατα η κρίση της Ουκρανίας. Τα MSM, είτε υποτίθεται ότι είναι φιλελεύθερα είτε συντηρητικά, υπηρέτησαν όλα ως ενθουσιώδεις μαζορέτες για κάθε σύγκρουση που έχουν διαπράξει η Αμερική και το ΝΑΤΟ. Χωρίς να επιτρέψουν και να προωθήσουν την ατζέντα, η εφαρμογή της δε θα ήταν δυνατή. Όταν έρθει η ώρα του απολογισμού, και θα έρθει, θα έχουν πολλά να απαντήσουν. Αν υπάρχει μια «ασημένια γραμμή» ανάμεσα στη φρίκη των επίκαιρων γεγονότων είναι ότι αυτό το συγκεκριμένο εργαλείο ελέγχου του πληθυσμού χάνει γρήγορα την ικανότητά του να επηρεάζει τους ανθρώπους. Έχει γίνει τόσο παράλογο και εξωφρενικό που λίγοι το πιστεύουν πια. 

Στην Αμερική πρόσφατες δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι η εμπιστοσύνη στις τηλεοπτικές ειδήσεις κυμαίνεται σε μονοψήφιες ποσοστιαίες μονάδες, Τα στοιχεία των έντυπων μέσων ενημέρωσης είναι οριακά υψηλότερα αλλά εξακολουθούν να είναι θλιβερά χαμηλά. Παρόμοια στατιστικά υπάρχουν σε όλο τον κόσμο. Καθ' όλη τη διάρκεια του Covid, τα περισσότερα κανάλια μέσων υποστηρίζονταν από κρατική χρηματοδότηση για να τηρούν αυστηρά την αφήγηση του Covid, χωρίς κρατικά χρήματα τα περισσότερα θα είχαν ήδη δικαίως τεθεί εκτός λειτουργίας. Με όλο και λιγότερους ανθρώπους να τα παρακολουθούν και ακόμη λιγότερο να τα πιστεύουν, αυτά δεν είναι πλέον ένα αποτελεσματικό μέσο ελέγχου. Αυτό είναι κατανοητό, ένα σημαντικό θέμα στην πρόσφατη συνεδρίαση του WEF ήταν η έλλειψη εμπιστοσύνης που επιδείχθηκε στους παγκοσμιοποιητές και στα MSM, και αναρωτιούνται γιατί; Η λογοκρισία των εναλλακτικών, μη εταιρικών μέσων φαίνεται να είναι το μόνο πράγμα που τους έχει απομείνει, «αν δεν πιστεύουν το ψέμα, μπορούμε τουλάχιστον να μπλοκάρουμε την αλήθεια». Με τη βοήθεια και την υποβοήθηση της Big Tech, αυτό λειτούργησε μόνο εν μέρει, ορισμένες αλήθειες είναι πολύ προφανείς για να αγνοηθούν και υπήρξε μια μαζική έξοδος μακριά από τα MSM καθώς οι άνθρωποι τα αποφεύγουν σε αριθμούς ρεκόρ.



Ο κόσμος άλλαξε για πάντα μετά τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου. Ήταν το casus belli για να δικαιολογήσει τον κατασκευασμένο πόλεμο κατά της τρομοκρατίας και την εισβολή και την καταστροφή αρχαίων πολιτισμών στο Ιράκ, το Αφγανιστάν, τη Συρία και τη Λιβύη. Καμία από αυτές δεν είχε καμία σχέση με τρομοκρατικές απειλές, απλώς περισσότεροι εταιρικοί πόλεμοι για να εμπλουτίσουν μια άπληστη μειοψηφία ισχυρών ανδρών. Και όταν οι δυτικές κυβερνήσεις μίλησαν για «όπλα μαζικής καταστροφής», ήταν και πάλι τα MSM που επανέλαβαν αδιαμφισβήτητα τα ψέματα. Όμως, όπως και τα αποτυχημένα MSM, οι «προβοκάτσιες», ένα από καιρό ευνοημένο εργαλείο για να δικαιολογήσουν όποια θηριωδία σχεδιάζεται στη συνέχεια, είναι πλέον καλά αναγνωρισμένα. Ο Κόλπος του Τόνκιν κατασκευάστηκε για να δικαιολογήσει τον πόλεμο του Βιετνάμ, οι βομβαρδισμοί της 7ης Σεπτεμβρίου στο Λονδίνο ήταν οι βομβαρδισμοί της 11ης Σεπτεμβρίου της Βρετανίας για να ευθυγραμμιστεί με τον πόλεμο κατά της τρομοκρατίας. Αλλά και αυτές οι προβοκάτσιες δεν είναι πλέον αποτελεσματικές. Οι προσπάθειες να πλαισιώσουν τη Συρία για επίθεση με χημικά όπλα στον λαό της αποκαλύφθηκαν γρήγορα ως τέτοιες. Πολλοί αναμένουν πως ένα άλλο τέτοιο γεγονός θα χρησιμοποιηθεί στην Ουκρανία για να αναζωογονηθεί η ταχέως αποτυχημένη αφήγηση εκεί. Λίγοι θα ξεγελαστούν την επόμενη φορά, αλλά τα MSM θα προωθήσουν αναμφισβήτητα την αφήγηση ούτως ή άλλως.

Οι «έγχρωμες επαναστάσεις» χρησιμοποιούνται για την αφαίρεση και την αντικατάσταση των μη συμμορφούμενων κυβερνήσεων εδώ και χρόνια. Συνήθως υποστηρίζονται από τον Τζορτζ Σόρος μέσω της χρηματοδότησης ΜΚΟ όπως το National Endowment of Democracy. Λειτούργησε στην Ουκρανία το 2014 με την ανατροπή του «Μαϊντάν» της δημοκρατικά εκλεγμένης κυβέρνησης. Η οποία στη συνέχεια αντικαταστάθηκε από μια ολιγαρχία που υποστηριζόταν από τους Ναζί. Αυτό είναι όταν πραγματικά ξεκίνησε η σύγκρουση στην Ουκρανία, όχι πριν από 5 μήνες όπως θα μας έλεγαν να πιστέψουμε τα MSM. Λειτούργησε στη Λιβύη για να απομακρύνει τον Καντάφι και να μπλοκάρει τα σχέδιά του για το δηνάριο που θα υποστηρίζεται από χρυσό για τα αφρικανικά έθνη. Ωστόσο, απέτυχαν στην Κίνα το 1989 με την πλατεία Τιενανμέν και στο Χονγκ Κονγκ το 2020. Απέτυχαν στη Συρία να ανατρέψουν την κυβέρνηση Άσαντ και πιο πρόσφατα απέτυχαν θεαματικά στο Καζακστάν λόγω της ταχείας και αποφασιστικής δράσης των κρατών του CSTO με επικεφαλής τη Ρωσία. Μπορούμε να ελπίζουμε πως ο υβρισμένος Σόρος θα ζήσει αρκετά για να γίνει μάρτυρας της αποτυχίας του έργου της ζωής του. Αν έχει περισσότερα κόλπα στο μανίκι του, τώρα θα είναι η ώρα, γιατί το παλιό του βιβλίο είναι ξεπερασμένο.

Ενώ ο κόσμος ολισθαίνει προς ένα χαοτικό μέλλον, τα MSM παραμένουν ηθελημένα αγνοούν τα δεινά που έχουν επιτρέψει. Έχει υπάρξει ελάχιστη έως καθόλου ειλικρινής κάλυψη της παγκόσμιας εξέγερσης των διαδηλωτών που διαδηλώνουν ενάντια στην ατζέντα της πείνας, τη Μεγάλη Επαναφορά, τον Covid, τα διαβατήρια εμβολίων και τον ταχέως αυξανόμενο ολοκληρωτισμό. Ωστόσο, πολύς ενθουσιασμός για την προοπτική μιας δίαιτας με ζωύφια για να σωθεί το περιβάλλον. Το βρετανικό BBC είναι ο κορυφαίος παραβάτης, δεν υπάρχει χώρος για διαφωνούμενες φωνές, αλλά πάντα έχει χρόνο για κάποιο δυσαρεστημένο μέλος της  όποιας κοινότητας που διαμαρτύρεται για κάποιο παραλογισμό. Χωρίς καμία αίσθηση ντροπής, ta MSM είναι πάντα πρόθυμa να επιδεικνύουν το άρρωστο «σήμα αρετής» τους ώστε να διατηρήσουν το υποτιθέμενο μονοπώλιό τους στην ευσέβεια. Ωστόσο, φαίνεται να αγνοούν σε μεγάλο βαθμό το γεγονός ότι για τους περισσότερους η δυσπιστία έχει μετατραπεί σε αηδία και pvw οι δημοσιογράφοι είναι από τα επαγγέλματα που θαυμάζονται λιγότερο. Δικαίως.

Τα εργαλεία της καταπίεσης έχουν κάνει το δρόμο τους, οι προβοκάτσιες, οι έγχρωμες επαναστάσεις και οι απερίσπαστοι τσαρλατάνοι που παριστάνουν τους δημοσιογράφους δεν προωθούν πλέον αποτελεσματικά την παγκοσμιοποίηση. Αν οι τελευταίοι πιστεύουν ότι με κάποιο τρόπο η συνενοχή τους τους αγόρασε μια θέση σε όποιο ουτοπικό μέλλον έχουν σχεδιάσει για τον εαυτό τους οι Παγκοσμιοποιητές, πλανώνται δυστυχώς. Ήταν απλώς πιόνια στο παιχνίδι και όταν θα έχουν ξεπεράσει τη χρησιμότητά τους, θα βρεθούν απλώς «άχρηστοι που τρώνε» όπως εμείς οι υπόλοιποι.

Η δύναμη και η βία είναι τα μόνα εργαλεία που έχουν απομείνει στους παγκοσμιοποιητές για να ελέγξουν έναν όλο και πιο θυμωμένο λαό. Έχει γίνει μάρτυρας της εκτεταμένης αποστροφής σε άλλοτε θεωρούμενες ελεύθερες χώρες όπως η Αυστραλία και ο Καναδάς, μεταξύ άλλων. Οι άσκοπες βαριές αστυνομικές τακτικές έχουν χρησιμοποιηθεί για την καταστολή των κατά τα άλλα ειρηνικών διαδηλώσεων. Η χρήση προβοκάτορων μεταξύ των διαδηλωτών για να υποκινήσουν τη βία και να τους απαξιώσουν έχουν αναγνωριστεί και μαρτυρούνται από τους διαδηλωτές. Ο Τζορτζ Όργουελ είπε το διάσημο, «αν θέλετε ένα όραμα για το μέλλον, φανταστείτε μια μπότα να πατάει σε ένα ανθρώπινο πρόσωπο, για πάντα» Έχουμε σχεδόν φτάσει σε αυτό το μέλλον, ένα μέλλον όπου αυτό είναι το μόνο που έχουν για να ελέγξουν τους ανθρώπους, φόβο και βία. Ωστόσο, αυτό το μέλλον δεν είναι καθορισμένο. Όλες οι κυβερνήσεις δίνουν στους εαυτούς τους το μονοπώλιο της ισχύος και της βίας, και έχουν την αστυνομία και όταν απαιτείται και τον στρατό να επιβληθούν. Η ελπίδα είναι ότι οι ίδιοι αστυνομικοί και στρατιωτικοί θα συνειδητοποιήσουν πως οι ίδιοι και οι οικογένειές τους έχουν επίσης δηλητηριαστεί από τα αναγκαστικά τρυπήματα, και ότι ναι, είναι και αυτοί απλώς άχρηστοι που τρώνε. Μπορούμε να ελπίζουμε ότι αρκετοί από αυτούς θα αποφασίσουν να υπερασπιστούν το ανυπεράσπιστο και θα ταχθούν στο πλευρό του λαού.

- - - - -

* Cabal, είναι μια ομάδα ανθρώπων που είναι ενωμένοι σε κάποιο στενό σχέδιο, συνήθως για να προωθήσουν τις προσωπικές τους απόψεις ή τα συμφέροντά τους σε μια ιδεολογία, ένα κράτος ή μια άλλη κοινότητα, συχνά από ίντριγκες και συνήθως αγνώστους σε εκείνους που βρίσκονται εκτός της ομάδας τους

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail