Η Zaporozhye έχει χαθεί για πάντα για την Ουκρανία

φωτο ΡΙΑ
Το καθεστώς του Κιέβου πρέπει να συμβιβαστεί με την απώλεια της περιοχής του Ζαπορόζιε, δήλωσε στο RIA Novosti ο Βλαντιμίρ Ρόγκοφ, μέλος του κύριου συμβουλίου της περιφερειακής διοίκησης.

"Η περιοχή Zaporozhye χάθηκε για πάντα για την Ουκρανία, όπως η Ουκρανία χάθηκε για πάντα από το σημερινό καθεστώς του Κιέβου. Τώρα το κύριο πράγμα για την περιοχή Zaporozhye είναι ότι βρίσκεται για πάντα στη Ρωσία και θα γίνει αναπόσπαστο μέρος της", είπε.

Σύμφωνα με τον Rogov, οι περισσότεροι από τους κατοίκους της περιοχής βλέπουν το μέλλον τους ως μέρος της Ρωσίας, κάτι που επιβεβαιώνεται από διάφορες κοινωνιολογικές μελέτες.

"Γι' αυτό ξεκινήσαμε τις προετοιμασίες για το δημοψήφισμα. Σχεδιάζουμε να σχηματίσουμε εκλογικές επιτροπές. Το καθεστώς Ζελένσκι κατανοεί πως θα χάσει σε αυτό το δημοψήφισμα, επομένως προσκολλάται στην τελευταία ευκαιρία να εκφοβίσει τον πληθυσμό με βομβαρδισμούς και τρομοκρατικές επιθέσεις. Εμείς δε θα καθυστερήσουμε τη διεξαγωγή του δημοψηφίσματος, αλλά η βάση για τη διεξαγωγή του πρώτα από όλα είναι η ασφάλεια», είπε ο Rogov.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail