Ούτε άποψη δεν επιτρέπει στην Ουγγαρία το Κίεβο!

GeriArt / pixabay
Freepen.gr - Οι δηλώσεις του Ούγγρου πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν σχετικά με την αναποτελεσματικότητα των κυρώσεων κατά της Ρωσίας είναι «κλασικό παράδειγμα ρωσικής προπαγάνδας», δήλωσε την Κυριακή ο εκπρόσωπος του ουκρανικού υπουργείου Εξωτερικών Όλεγκ Νικολένκο.

Ο Όρμπαν είπε το Σάββατο πως η απόφαση να επιβληθούν κυρώσεις στη Μόσχα και να ενισχυθεί το Κίεβο με βαρέα όπλα είχε μετατρέψει τα κράτη μέλη της ΕΕ και του ΝΑΤΟ σε de facto συμμετέχοντες στη σύγκρουση, ενώ δεν πέτυχε αποτελέσματα.

Απαντώντας σε μια ανάρτηση στο Facebook, ο Νικολένκο είπε ότι η άποψη πως «οι κυρώσεις δεν ταρακούνησαν τη Ρωσία» αντιπροσωπεύει «κλασικό παράδειγμα ρωσικής προπαγάνδας».

Ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών υποστήριξε ότι οι κυρώσεις είναι αποτελεσματικές, καθώς έχουν «μειώσει σημαντικά» τις δυνατότητες του ρωσικού στρατού, ενώ οι προμήθειες όπλων της Δύσης έχουν βοηθήσει να σωθούν οι ζωές των Ουκρανών.

Θα πρέπει κάποιος να ενημερώσει τον κ. Νικολένκο για το τι συμβαίνει στον υπόλοιπο κόσμο τους τελευταίους μήνες ώστε να αντιληφθεί την...αποτελεσματικότητα των κυρώσεων εξαιτίας ενός πολέμου που η ουκρανική κυβέρνηση έπραξε ό,τι μπορούσε για να τον προκαλέσει.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail