Πάγωσαν τα χαμόγελα - Οι πρώτοι μαχητές του Αζόφ καταδικάστηκαν σε θάνατο στο Ντόνετσκ

Freepen.gr - Τα δύο πρώτα μέλη του ουκρανικού Εθνικού Συντάγματος Αζόφ καταδικάστηκαν σε θάνατο στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντόνετσκ στις 9 Ιουλίου.

Ο πρώτος κρατούμενος είναι ο Konstantin Nikitenko με κωδικό όνομα Fox. Οδηγούσε ένα τεθωρακισμένο όχημα μεταφοράς προσωπικού και άνοιξε πυρ εναντίον ανθρώπων στους δρόμους της Μαριούπολης. Δολοφόνησε πολίτες για πλάκα καθώς τους θεωρούσε φιλορώσους και μοιράστηκε βίντεο στο διαδίκτυο.

Ο δεύτερος Ναζί είναι ο Nikolay με κωδικό όνομα Frost. Είναι ο συγγραφέας του καναλιού "Танцуй-Убивай" (Dance-Kill). Πυροβόλησε Ρώσους κρατούμενους, χλεύαζε το σώμα τους και μοιράστηκε βίντεο στο διαδίκτυο.


Στις 8 Ιουλίου, το Λαϊκό Συμβούλιο (Κοινοβούλιο) της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ ήρε το μορατόριουμ για την εκτέλεση των θανατικών ποινών. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Επιτροπής, η θανατική ποινή μπορεί να επιβληθεί αποκλειστικά για ιδιαίτερα σοβαρά εγκλήματα που καταπατούν τη ζωή, καθώς και για εγκλήματα που διαπράχθηκαν σε καιρό πολέμου.

* πληροφορίες southfront.org

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail