Η Lufthansa ακυρώνει εκατοντάδες πτήσεις λόγω έλλειψης προσωπικού!

facebook.com/Lufthansa
Η γερμανική αεροπορική εταιρεία Lufthansa ακύρωσε περίπου 900 πτήσεις εντός Γερμανίας και Ευρώπης τον Ιούλιο λόγω ελλείψεων προσωπικού, ανέφερε το Bloomberg.

Οι ακυρωμένες πτήσεις, οι οποίες ήταν προγραμματισμένες για όλες τις Παρασκευές, τα Σάββατα και τις Κυριακές του Ιουλίου, «αντιπροσωπεύουν περίπου το 5% της τυπικής χωρητικότητας μιας αεροπορικής εταιρείας το Σαββατοκύριακο», ανέφερε.

Σύμφωνα με τη Lufthansa, «ολόκληρος ο κλάδος των αερομεταφορών, ειδικά στην Ευρώπη», αντιμετωπίζει αυτήν τη στιγμή δυσκολίες λόγω «έλλειψης προσωπικού». «Αυτό ισχύει για αεροδρόμια, υπηρεσίες εδάφους, έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας, καθώς και αεροπορικές εταιρείες», ανέφερε η αεροπορική εταιρεία.

Τονίζεται ότι αεροδρόμια, αεροπορικές εταιρείες και όμιλοι εξυπηρέτησης εδάφους είχαν περικόψει θέσεις εργασίας κατά τη διάρκεια της κρίσης που προκάλεσε η πανδημία COVID-19 και τώρα προσπαθούν να προσλάβουν νέους υπαλλήλους.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail