Ελληνίδες «Παιδομηχανές» ή «Μεγάλη Αντικατάσταση»;

zibik / pixabay
«Η ένταξη των αλλοδαπών θα ανακουφίσει την πληθυσμιακή μας υποχώρηση»! Αυτός είναι ο πυρήνας της επίσημης κυβερνητικής πολιτικής για την «μη αναστρέψιμη» πλέον δημογραφική συρρίκνωση μιας όντως γηράσκουσας κοινωνίας, όπως ειπώθηκε με εντελώς «τεχνοκρατικό ύφος» σε πρόσφατο συνέδριο από τα πιο επίσημα χείλη. Τον Πρωθυπουργό της χώρας μας. 

Βασίλης Στοϊλόπουλος

Ανήσυχος για τη «μείωση των οικονομικά ενεργών πολιτών», όχι όμως για την «απειλή της ταυτότητάς μας ως Έλληνες» (sic!), ο κ. Μητσοτάκης ξεκαθάρισε πως οι «Νέοι Έλληνες», κυρίως από την Αφροασία, θα πρέπει συνεχίσουν να έρχονται οργανωμένα και ακόμα μαζικότερα στο μέλλον προκειμένου να «λυθεί έξωθεν» το όντως οξύτατο δημογραφικό μας πρόβλημα. 

Πράγματι, με τα σημερινά πολιτικά, οικονομικά, κοινωνικά κ.α. δεδομένα, όπως φάνηκε σε πρόσφατη μελέτη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (χρηματοδότηση : ΕΛΙΔΕΚ), μέχρι το 2100 ο πληθυσμός της Ελλάδας θα συρρικνωθεί στα 5,7 εκατομμύρια, ενώ με νέους μετανάστες νεώτερης ηλικίας θα αγγίζει τα 8,9 εκατομμύρια πολιτών (από 10,7 το 2021). Ήδη η συμβολή των μεταναστών μετά το 2008 ήταν σημαντική ώστε η μείωση του πληθυσμού να περιοριστεί την τελευταία δεκαετία μόνο στις 450.000. Και έπεται συνέχεια αφού ο δείκτης θνησιμότητας των Ελλήνων είναι 4 έως 5 φορές μεγαλύτερος των αλλοδαπών, όταν μάλιστα ο δείκτης γεννητικότητας των μεταναστών είναι υπερδιπλάσιος των Ελλήνων. 

Έτσι όμως, με την υπάρχουσα μονοδιάστατη «δημογραφική πολιτική» που ουσιαστικά τιμωρεί τα νέα ζευγάρια και τους πολύτεκνους, «δικαιώνονται» και όσοι πριν ένα χρόνο επέκριναν ένα «εθνοπατριαρχικό» βίντεο (ποιος το θυμάται άραγε;) που προέτρεπε δήθεν τις Ελληνίδες να «μετατραπούν σε παιδομηχανές»! Είναι πλέον σαφές ότι με τις ευλογίες της ελληνικής «άρχουσας τάξης», την αρωγή δεκάδων ΜΚΟ και της ισχυρότατης «βιομηχανίας της μετανάστευσης» οι πολλαπλώς προστατευόμενοι «Νέοι Έλληνες» από την Αφροασία θα συνεχίσουν να έρχονται ακόμα μαζικότερα στο μέλλον. 

Και μάλιστα σ΄ έναν υπό επαναδιαμόρφωση πλέον χώρο (χοάνη) που θα ονομάζεται και στο μακρινό μέλλον κατ΄ ευφημισμό «Ελλάδα», με λιγότερους όμως «Έλληνες», όπως θεωρεί φυσιολογικό και ο κος Στάθης Καλύβας της "Καθημερινής". 

Άλλωστε, το διαλαλούν ανοιχτά και προπαγανδιστικά! Η «καραμέλα» του σεξισμού, του ρατσισμού, της πατριαρχίας, του αντι-φεμινισμού, του εθνοκεντρισμού, κλπ κλπ είναι το «επιχείρημα – πολεμικός όρος» για «πάσα εθνική νόσο» του χωρίς την δέουσα ιστορική επίγνωση πλέον μέσου Νεοέλληνα. 

Η μητρότητα της Ελληνίδας και η παραδοσιακή ελληνική οικογένεια βάλλονται πλέον ποικιλοτρόπως, συστηματικά και «κατά ριπάς» από διάφορους «καταξιωμένους» παρατρεχάμενους των ελληνικών ελίτ, κοσμοπολίτες, δικαιωματιστές κλπ. Μη εξαιρουμένων της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, του Πρωθυπουργού και του Αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, οι οποίοι προσβλέπουν σε μια πολιτική της οργανωμένης και συστηματικής προσέλκυσης νέων μεταναστευτικών ροών, όπως αυτή καταγράφεται στο περίφημο «Σύμφωνο Μετανάστευσης του ΟΗΕ» από το 2018 (βλ. https://ardin-rixi.gr/archives/209576).
Οι κοινωνικοί ρόλοι έχουν αποδοθεί και ο κύβος φαίνεται πως ερρίφθη!

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail