Βιάζουν και μικρά παιδιά οι βασιβουζούκοι της Τουρκίας στα κατεχόμενα της Συρίας

Ειδικές πηγές ανέφεραν στο ANHA ότι οι συγκρούσεις μεταξύ εκτοπισμένων από τη Χομς και της "Στρατιωτικής Αστυνομίας" των βασιβουζούκων της Τουρκίας που συνδέεται με τις τουρκικές δυνάμεις κατοχής είχαν ως αποτέλεσμα τέσσερις τραυματισμούς μεταξύ στοιχείων της "Στρατιωτικής Αστυνομίας".

Αυτές οι συγκρούσεις ήρθαν στον απόηχο του βιασμού από τον μισθοφόρο Μουσταφά Αμπντούλ Ραχμάν, γνωστό ως Ghanum, ενός πεντάχρονου παιδιού.

Ο επονομαζόμενος Ghanum είναι άνθρωπος των μέσων ενημέρωσης που εργάζεται για την Τρίτη Λεγεώνα του Μετώπου Shamiye. Πηγές είπαν στο ANHA ότι οι άνθρωποι απαιτούν να παραδοθεί ο Ghanum στην οικογένεια του θύματος ή να ασκηθεί δίωξη, καθώς ένα δεύτερο αίτημα ορίζει την αναχώρηση από την πόλη του μισθοφόρου μαζί με την οικογένειά του.

Η εν λόγω πηγή σημείωσε ότι ο Ghanum κρύβεται στα γραφεία της "Στρατιωτικής Αστυνομίας".
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail