Οι τρεις μισθοφόροι καταδικάστηκαν σε θάνατο στο Ντονμπάς!

RIA Novosti / Konstantin Mikhalchevsky
Freepen.gr - Το Ανώτατο Δικαστήριο της Λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ καταδίκασε δύο πολίτες της Βρετανίας και έναν πολίτη του Μαρόκου, οι οποίοι πολέμησαν στο πλευρό των Ουκρανών μαχητών ως μισθοφόεοι, σε θανατική ποινή, αναφέρει ανταποκριτής του RIA Novosti από την αίθουσα του δικαστηρίου.

Σύμφωνα με τους νόμους της DPR, οι καταδικασθέντες Βρετανοί Aiden Aslin και Sean Pinner, καθώς και ο Μαροκινός Saadoun Brahim, θα εκτελεστούν δια τυφεκισμού.

Ο επικεφαλής του δικαστικού συμβουλίου είπε πως οι κατάδικοι μπορούν να ασκήσουν έφεση κατά της απόφασης εντός ενός μηνός. Επιπλέον, ο προεδρεύων δικαστής στην αίθουσα του δικαστηρίου σημείωσε ότι ο Πίνερ αναγνωρίστηκε ως τρομοκράτης στο Ηνωμένο Βασίλειο και καταζητείται για συμμετοχή σε εχθροπραξίες στο Ιράκ και τη Συρία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail