Τέσσερις λουόμενοι ανασύρθηκαν νεκροί από διάφορες παραλίες

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή ''ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ'' Χανίων, 72χρονος ημεδαπός.

Στον ανωτέρω άνδρα αρχικά του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες από ιδιώτη ιατρό και στη συνέχεια διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Χανίων, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Χανίων που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κρήτης.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από την παραλία ''ΜΑΚΡΥΓΙΑΛΟΣ'' Πιερίας, 82χρονος ημεδαπός.

Ο ανωτέρω άνδρας, διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Σκάλας Κατερίνης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης.

*****

Ενημερώθηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Ιεράπετρας, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ - Τ/Ρ σκάφους ''ΠΟΡΤΟ ΓΡΑΜΒΟΥΣΑ'' Ν.Χ. 203, ότι στην παραλία ''ΠΕΛΕΓΡΙΝΑ'' του Όρμου Νήσου Χρυσής, βρέθηκε άνδρας χωρίς τις αισθήσεις του.

Στο σημείο μετέβησαν δύο (02) περιπολικά σκάφη Λ.Σ. - ΕΛ.ΑΚΤ., όπου εντόπισαν 38χρονο αλλοδαπό χωρίς τις αισθήσεις του και τον μετέφεραν στον λιμένα Ιεράπετρας. Στη συνέχεια, παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και διεκομίσθη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Λιμεναρχείο Ιεράπετρας, που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

*****

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, απογευματινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Μαλίων, 83χρονος αλλοδαπός.

Ο ανωτέρω άνδρας, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Προανάκριση διενεργείται από το Β΄ Λιμενικό Τμήμα Χερσονήσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail