Ο αιγυπτιακός στρατός απέτρεψε μεταφορά φορτίου όπλων από τη Λιβύη

Ο αιγυπτιακός στρατός ανακοίνωσε ότι απέτρεψε μια απόπειρα μεταφοράς στη χώρα μεγάλου φορτίου όπλων, πυρομαχικών και ναρκωτικών κοντά στα σύνορα με τη Λιβύη, από συνοριοφύλακες στην περιοχή της Μεγάλης Άμμου, νότια της Όασης Σίουα, στα δυτικά της χώρας, γράφει λιβυκό δημοσίευμα.

Από: echedoros-a.gr

Σε δήλωσή του, ο εκπρόσωπος των Αιγυπτιακών Ενόπλων Δυνάμεων, συνταγματάρχης Γκαρίμπ Αμπντέλ Χαφέζ, δήλωσε : «Οι συνοριοφύλακες στη δυτική στρατηγική κατεύθυνση και κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους στην περιοχή της Μεγάλης Άμμου νότια της όασης της Σίουα ... απέτρεψαν λαθρεμπόριο μεγάλου φορτίου όπλων, πυρομαχικών και ναρκωτικών».

Ο εκπρόσωπος των αιγυπτιακών ενόπλων δυνάμεων εξήγησε τις λεπτομέρειες της επιχείρησης, την κατάσχεση δύο τετρακίνητων οχημάτων χωρίς πινακίδες, τα οποία χρησιμοποιήθηκαν από τρομοκρατικά στοιχεία για την παράνομη εισαγωγή όπλων στη χώρα .

Επεσήμανε ότι αυτή η επιχείρηση έρχεται ως συνέχεια των προσπαθειών των αιγυπτιακών αρχών να προκαλέσουν θανατηφόρα χτυπήματα στα εγκληματικά στοιχεία και τους λαθρέμπορους και να ματαιώσουν σχέδια και προσπάθειες που στοχεύουν να βλάψουν την κοινωνία και την αιγυπτιακή εθνική ασφάλεια σε όλες τις στρατηγικές κατευθύνσεις του κράτους.

Akhbar Libya24.net
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail