ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΗΣ των επιστημόνων που αναπτύσσουν το νέο ελληνικό UAV… θα τους το επιτρέψουμε;

Πληροφορίες από σοβαρές πηγές, αναφέρουν ότι η ομάδα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου που εργάζεται στο ελληνικό μη επανδρωμένο αερόχημα (UAV) το οποίο χρηματοδοτεί το υπουργείο Οικονομικών, υπέστη κλασικό “bullying” από τα κ@λόπαιδα των οργανωμένων -μα τραγικών αισθητικά- μειοψηφιών που παριστάνουν τους αγωνιστές, επιθυμώντας να στρέψουν την Ελλάδα σε δρόμους του πάλαι ποτέ (αν)υπαρκτού “σοσιαλισμού”. Εάν αληθεύει, πρόκειται για μια αθλιότητα αίσχιστου είδους, πρόκληση στο δημοκρατικό πολίτευμα και την κυβερνητική πολιτική της εμπλοκής της ελληνικής ακαδημαϊκής κοινότητας και στην προσπάθεια ανάπτυξης αμυντικής βιομηχανίας.

Από: defence-point.gr

Οι τύποι αυτοί, αρσενικού και θηλυκού γένους, έχουν κάθε δικαίωμα να πιστεύουν ό,τι επιθυμούν και θα μας βρουν πάντα στο πλευρό τους εάν οποιοσδήποτε επιχειρήσει να αμφισβητήσει αυτό τους το δικαίωμα. Εκεί που θα μας βρουν με τον προσήκοντα… φανατισμό εναντίον τους, είναι εάν θεωρούν δικαίωμά τους, στο πλαίσιο ενός στρεβλά θεωρούμενου “ακτιβισμού”, να επιχειρούν να επιβάλουν την άποψή τους σε όλους τους υπόλοιπους και μάλιστα χρησιμοποιώντας βία, με στόχο να τρομοκρατήσουν.

Οι “αγωνιστές” συμπατριώτες μας έχουν προγραμματίσει κινητοποίηση για την ερχόμενη Τετάρτη, με τη φρασεολογία στην αφίσα τους, να είναι αποκαλυπτική της παιδείας και της… ψυχοσύνθεσής τους. Σε αυτή την κινητοποίηση λοιπόν, να μην έχετε καμία αμφιβολία, εάν δεν ληφθούν αυστηρότατα μέτρα με τον κατάλληλο τρόπο, θα εκτραπεί σκοπίμως. Για να περάσει το μήνυμα κατατρομοκράτησης στην ελληνική κοινωνία, κυρίως όμως στην επιστημονική κοινότητα. Και για να υπονομεύσει κάθε προσπάθεια να μειωθεί η εξάρτηση της χώρας από τα μεγάλα εξοπλιστικά συμφέροντα, τα οποία υποτίθεται πως αντιμάχονται. Ως εδώ και μη παρέκει, το “αστείο”.

Το θέμα αφορά την κυβέρνηση Μητσοτάκη και ολόκληρο το πολιτικό σύστημα. Άπαντες οφείλουν να λάβουν ξεκάθαρη θέση και να αποφασίσει η οργανωμένη πολιτεία, εάν σκοπεύει να συνεχίσει να ανέχεται τέτοια φαινόμενα. Διότι εάν υποτεθεί ότι αυτοί οι γραφικοί εκπροσωπούνται με κάποιον τρόπο στη Βουλή από κάποιους που βρίσκουν φυσιολογικό στο καταστατικό τους να αμφισβητούν ακόμα και το πολίτευμα, δεσμευόμενοι… να εργαστούν για να το ανατρέψουν, θα πρέπει να μας εξηγηθεί πειστικά, για ποιον λόγο όλη αυτή η φοβία απέναντι σε ένα μονοψήφιο ποσοστό και το πως ανέχονται τέτοιες σταλινική εμπνεύσεως πρακτικές.

Ελπίζουμε, βάσιμα μετά από την κινητοποίηση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη (ΠΡΟ.ΠΟ) και του υπουργού, Τάκη Θεοδωρικάκου προσωπικά, με αντικείμενο να εφαρμοστεί ο νόμος και να πάψει η Ελλάδα να αποτελεί χώρα των χιλιάδων νόμων που απλώς δεν εφαρμόζονται, να γίνουν όλα όσα πρέπει για να προστατευθούν Έλληνες πολίτες που υφίστανται τρομοκρατία και εκφοβισμό.

Κυρίως όμως, να προστατευθεί η ίδια η πατρίδα, από αυτούς που παθαίνουν αναφυλαξία ακούγοντας αυτή τη λέξη και θεωρούν πως μπορούν να ασχημονούν υπονομεύοντας το μέλλον της. Διότι μπορεί να γράφουν ότι δήθεν δεν είναι ούτε με τη Ρωσία, ούτε με την Ουκρανία, ξεχνώντας να αναφέρουν το ότι δεν είναι και με την Ελλάδα. Για τα πραγματικά κίνητρά τους έχουμε λόγους αμφιβολίας ακόμα και όσον αφορά τη δήθεν “αδέκαστη” στάση τους. Κι αν δεν αντιμετωπιστούν καταλλήλως και έγκαιρα, θα συνεχίσουν να λειτουργούν σε βάρος των ελληνικών εθνικών συμφερόντων, σε πολλαπλά επίπεδα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail