Απόβαση ελληνικής εταιρείας στην Τουρκία

Παρουσία σε 11 αεροδρόμια της γειτονικής χώρας αποκτά η Future Transportation Enterprises από την Κρήτη, μέσω των δύο εταιρειών της που δραστηριοποιούνται στον κλάδο της ενοικίασης αυτοκινήτων.

Από: carandmotor.gr

Απόβαση στην αγορά της Τουρκίας πραγματοποιεί μια ελληνική εταιρεία. Πρόκειται για την Future Transportation Enterprises, με έδρα τη Νέα Αλικαρνασσό της Κρήτης που έχει κάτω από την ομπρέλα της δύο ραγδαία αναπτυσσόμενες εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων, τις Cargini και carQ.

Αμφότερες ανακοίνωσαν ότι εισέρχονται στην τουρκική αγορά, αποκτώντας παρουσία σε 11 αεροδρόμια της γειτονικής χώρας, και συγκεκριμένα στις παρακάτω περιοχές:

- Αττάλεια
- Νταλαμάν
- Γκαζιαντέπ
- Καϊσέρι
- Άδανα
- Νεβσεχίρ
- Κωνσταντινούπολη (σε δύο αεροδρόμια)
- Χατάι
- Σμύρνη
- Μπόντρουμ

Η είσοδος των Cargini και carQ στη γείτονα χώρα, ακολουθεί την πρόσφατη επέκταση των εμπορικών δραστηριοτήτων της στα αεροδρόμια της Μάλτας και των Τιράνων στην Αλβανία.

Φυσικά, οι εταιρείες έχουν παρουσία και εντός της Ελληνικής Επικράτειας, και ειδικότερα στους αερολιμένες των Χανίων, της Σητείας, του Ηρακλείου, της Πάρου, της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης, της Κέρκυρας, της Ζακύνθου, της Καλαμάτας, της Σαντορίνης και της Ρόδου.

Σημειώνεται ότι οι δύο εταιρείες παροχής υπηρεσιών ενοικίασης αυτοκινήτων ιδρύθηκαν το 2020, εν μέσω της υγειονομικής κρίσης, και παρά τις δυσμενείς συνθήκες έχουν επεκτείνει την εμπορική τους πορεία τόσο εντός της νησιωτικής και ηπειρωτικής Ελλάδας, όσο και σε αεροδρόμια του εξωτερικού.

Η μητρική εταιρεία Future Transportation Enterprises απαρτίζεται από μια ομάδα οικονομολόγων, συμβούλων επιχειρήσεων και ειδικών στης ενοικίαση αυτοκινήτων, με πολυετή εμπειρία στους κλάδους των μεταφορών, του τουρισμού και της τεχνολογίας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail