Ο θρασύς Ζελένσκι ελπίζει ότι ο Μπάιντεν δε φοβάται τον Πούτιν

Freepen.gr - Ο Volodymyr Zelensky που επί τρία χρόνια έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε για να οδηγήσει τη χώρα του στον όλεθρο και μαζί με αυτήν όλο το δυτικό κόσμο, δήλωσε σε συνέντευξή του στο Fox News ότι ελπίζει πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν, τον οποίο αποκάλεσε «ηγέτη μεγάλης δύναμης», δε φοβάται τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Είπε ότι υπήρξαν καθυστερήσεις στην παράδοση στρατιωτικής «βοήθειας» στην Ουκρανία.

"Εάν η διαδικασία συνεχίσει να καθυστερεί, η μεταφορά όπλων θα επιβραδυνθεί, οι άνθρωποι θα ρωτήσουν αν υπάρχει κάποιο είδος παιχνιδιού πίσω από αυτό. Δε θέλουμε να πιστεύουμε πως οι εταίροι μας παίζουν πίσω από την πλάτη μας", πρόσθεσε.

Ερωτηθείς εάν απέδωσε την επιβράδυνση της προσφοράς στους φόβους του Μπάιντεν για τον Πούτιν, απάντησε: "Δεν ξέρω αν ο Μπάιντεν φοβάται τον Πούτιν. Θέλω να πιστεύω ότι δε φοβάται γιατί είναι ηγέτης μεγάλης δύναμης".

«Ελπίζω ότι αυτό δε θα συμβεί σε κανέναν πρόεδρο των ΗΠΑ, να φοβάται τη Ρωσία», πρόσθεσε ο Ζελένσκι.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail