Το Κίεβο ετοιμαζόταν να επιλύσει το ζήτημα του Ντονμπάς δια της βίας το Μάρτιο

ΑΡ Photo / Jοhn Μinchillο
Οι αρχές του Κιέβου προετοιμάζονταν το Μάρτιο να λύσουν το πρόβλημα του Ντονμπάς με τη βία, δήλωσε ο Βασίλι Νεμπένζια, μόνιμος εκπρόσωπος της Ρωσικής Ομοσπονδίας στον οργανισμό, σε συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ.

Σύμφωνα με τον ίδιο, εκρήξεις και οβίδες ακούγονταν σχεδόν σε όλη την Ουκρανία, και όχι μόνο στα ανατολικά της χώρας, ακριβώς επειδή δεν υπήρχε άλλος τρόπος για να επιφέρει ειρήνη στο Ντονμπάς, αφού το Κίεβο αρνήθηκε κατηγορηματικά να συμμορφωθεί με τις συμφωνίες του Μινσκ, προετοιμαζόμενο την ίδια ώρα ήδη το Μάρτιο να λύσει το πρόβλημα του Ντονμπάς με στρατιωτικά μέσα.

«Κατά τη διάρκεια της ειδικής μας επιχείρησης, βρήκαμε πολλές σχετικές μυστικές εντολές», τόνισε ο Nebenzya.

«Μας λένε ότι δεν μπορεί να υπάρχουν Ναζί στην Ουκρανία. Ωστόσο, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι όχι μόνο τους έχετε, αλλά, δυστυχώς, τρέχουν την παράσταση. Και πώς θα μπορούσε να ήταν διαφορετικά, αν οι εθνικοί ήρωες της Ουκρανίας είναι οι Ναζί συνεργοί του Μπαντέρα και του Σούκεβιτς, υπεύθυνοι όχι μόνο για το Ολοκαύτωμα, αλλά και για τις δολοφονίες εκατοντάδων χιλιάδων φιλήσυχων Πολωνών, Ρώσων, Ουκρανών και Εβραίων», είπε ο Νεμπένζια.

Επισης τόνισε πως ο Volodymyr Zelensky επέλεξε να μην προσέξει τους Ουκρανούς νεοναζί, προσποιούμενος ότι απλώς δεν υπάρχουν.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail