Διακοπή ρεύματος επειδή ο λογαριασμός είναι μεγαλύτερος από το μισθό σου!

Αναλγησία, φιλοτομαρισμός και περιφρόνηση προς τον κόσμο και την κοινωνία. Τώρα πια το σκοτάδι γίνεται κι επίσημο μέσα στη χώρα του παραλόγου.

Από: sportime.gr / Νίκος Μπουρλάκης

Διακοπή ρεύματος λοιπόν, σε περίπτωση κατά την οποία δεν πληρωθούν δύο λογαριασμοί! Να δώσουμε συγχαρητήρια;

Έτσι είναι. Διακοπή ρεύματος κυρίες και κύριοι! Δεν πλήρωσες; Μείνε στο σκοτάδι, μείνε στο κρύο, στη ζέστη, μην έχεις τίποτα. Διότι εσύ ευθύνεσαι για το σκοτάδι σου και για το μαύρο μας το χάλι. Δεν το ξέρεις;

Μείνε λοιπόν στο σκοτάδι για να μάθεις να φέρεσαι. Διότι η Κυβερνησάρα μας δε φταίει σε τίποτα. Εσύ φταις που δεν ακολούθησες τη συμβουλή του Σκρέκα και δεν άναβες λιγότερο τον θερμοσίφωνα. Καλό θα ήταν να κάνεις να πλυθείς κανένα μήνα, διότι ο σούπερ υπουργός σου είχε κάνει την πρότασή του.

Ακούγεται τόσο εξοργιστικό αυτό που αντιμετωπίζουμε με πικρό χιούμορ. Διότι σε τέτοιες περιπτώσεις, μια Κυβέρνηση που ενδιαφέρεται για το λαό εξετάζει πρωτίστως τους λόγους για τους οποίους οι λογαριασμοί είναι απλήρωτοι.

Για το ότι πληρώνουμε το ακριβότερο ηλεκτρικό ρεύμα σε όλη την Ευρώπη σε αναλογία με τους μισθούς και τις συντάξεις, δεν έχει απολύτως καμία σημασία;

Η διακοπή ρεύματος είναι η λύση που θα οδηγήσει τη χώρα «μακριά από τα βράχια» (για να δανειστούμε και μια δική τους έκφραση) και θα μας οδηγήσει στην ευημερία και την ανάπτυξη;

Αλλά να πούμε και κάτι άλλο; Πότε ενδιαφέρθηκαν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αυτοί οι άνθρωποι για τον πολίτη, ώστε να το κάνουν τώρα; Διακοπή ρεύματος, για να μάθετε!

Σου δίνουν την εντύπωση ότι περιφρονούν και μισούν οτιδήποτε είναι παράταιρο της δικής τους «αριστείας»! Μόνο που αν ανάμεσα στο άλφα και στο ρο βάλουμε ένα «χι» τότε αλλάζει και το νόημα της λέξης.

Τα νοικοκυριά δεν αντέχουν αυτούς τους υπερβολικά φουσκωμένους λογαριασμούς για τους οποίους μάλιστα θεωρούνται οι ίδιοι υπεύθυνοι από το επίσημο Κράτος!

Δεν το ξέρετε; Ο απλός κόσμος φταίει για όλα. Διότι το «μαζί τα φάγαμε» δεν ειπώθηκε τυχαία τότε. Πέρασε στην κοινωνία για να φορτώσει αίσθημα ενοχής στον πολίτη ότι φταίει για την ακρίβεια, για τη μείωση των μισθών, για την ανεργία, για τους φουσκωμένους λογαριασμούς, για τα ενοίκια στα ύψη, για τα πανάκριβα καύσιμα.

Φταίει για το ότι πληρώνει χρυσάφι τα είδη πρώτης ανάγκης.

Φταίει επειδή δεν έχει να πληρώσει το λογαριασμό της ΔΕΗ που ξεπερνά το μισθό του!

Και οι κυβερνώντες δε φταίνε ποτέ! Μόνο ξέρουν να σου φορτώνουν ενοχές για να μην τολμάς να σηκώσεις κεφάλι.

Πάρε και μια διακοπή ρεύματος για να επιστρέψεις στον απόλυτο μεσαίωνα.

Καλά, λίγη ντροπή δεν έχετε;


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail