Ισραήλ: Οι σχέσεις με την Άγκυρα θερμαίνονται ... και οι Ισραηλινοί τρέχουν να κλείσουν ξενοδοχεία στην Αττάλεια…

Στο προεδρικό αεροσκάφος του Ισραήλ, αναγράφονται  χαρακτηριστικά οι λέξεις "ειρήνη" στα αγγλικά, εβραϊκά και τουρκικά

Από: echedoros-a.gr

Αυτός είναι ίσως ο προορισμός με την καλύτερη σχέση ποιότητας/τιμής - και τώρα είναι ξανά σε πλήρη εξέλιξη στον χάρτη των διακοπών του Ισραήλ, γράφει ισραηλινό δημοσίευμα.


Καθώς ο Πρόεδρος Χέρτζογκ συναντιέται με τον Ερντογάν στην Τουρκία, πολλοί Ισραηλινοί έχουν αρχίσει να προετοιμάζονται για διακοπές ‘all-inclusive’.

«Υπάρχει μια πλημμύρα παραγγελιών για το Πάσχα», λένε τα γραφεία τουρισμού.

Γράφει η μεγάλη ισραηλινή εφημερίδα Yediot Aharonot:
 
Ο Πρόεδρος Ισαάκ Χέρτζογκ  προσγειώθηκε στην Άγκυρα το μεσημέρι (της Τετάρτης) ενόψει συνάντησης με τον Τούρκο Πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν - αλλά ακόμη και πριν από τη συνάντηση, φαίνεται ότι τα νέα για την άνοδο των σχέσεων με την Τουρκία έδωσαν στους Ισραηλινούς το πράσινο φως να επιστρέψουν στο φθηνό αλλά  και περιποιητικό προορισμό που ήταν πολύ δημοφιλής στο παρελθόν.
 
Τα κέντρα κρατήσεων των τουριστικών εταιρειών έχουν πλημμυρίσει από το πρωί με Ισραηλινούς να επιδιώκουν να κάνουν κράτηση για διακοπές all-inclusive στην Αττάλεια.
 
Ο  Όρεν Κοέν Μαγκούρι αντιπρόεδρος μάρκετινγκ για τουριστικές αεροπορικές πτήσεις, είπε στο Ynet: «Σήμερα υπάρχει μια αιχμή της ζήτησης για την Αττάλεια, η οποία θυμίζει λίγο, ακόμα όχι αρκετά, τις ημέρες αιχμής το 2008.

Υπάρχει μια πλημμύρα παραγγελιών για την Αττάλεια. Οι Ισραηλινοί περίμεναν πραγματικά να πάρουν το πράσινο φως για να επιστρέψουν και να κάνουν διακοπές σε έναν προορισμό που αγαπούσαν τόσο πολύ για πολλούς λόγους.

«Η τουρκική λίρα είναι σε χαμηλά επίπεδα και το σέκελ μας αξίζει πολύ περισσότερο εκεί, η σχέση ποιότητας-τιμής είναι τρελή», είπε χαρακτηριστικά.

ynet.co.il
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail