Τι πρόκειται να συμβεί στην Ουκρανία; Ο Πούτιν ξέρει την απάντηση

Η απάντηση στο ερώτημα τι πρόκειται να συμβεί στην Ουκρανία μετά το τέλος της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης βρίσκεται σε αυτό που είπε πρόσφατα ο Ρώσος Πρόεδρος Πούτιν.

Lyuba Lulko - pravda.ru / Παρουσίαση Freepen.gr

Πάρτε την εξουσία στα χέρια σας

«Κάνω για άλλη μια φορά έκκληση στο στρατιωτικό προσωπικό των ενόπλων δυνάμεων της Ουκρανίας: μην επιτρέψετε στους νεοναζί και τους υποστηρικτές του Bandera να χρησιμοποιούν τα παιδιά, τις συζύγους και τους ηλικιωμένους σας ως ανθρώπινες ασπίδες! Πάρτε την εξουσία στα χέρια σας! Φαίνεται ότι θα είναι πιο εύκολο για εμάς να διαπραγματευτούμε μαζί σας παρά με αυτή τη συμμορία τοξικομανών και νεοναζί, που εγκαταστάθηκαν στο Κίεβο και πήραν όμηρο ολόκληρο τον ουκρανικό λαό», είπε ο Πούτιν στις 25 Φεβρουαρίου σε μια επείγουσα συνάντηση με μέλη του Ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας.

Φαίνεται πως ο Πούτιν προσδοκά να αποτύχουν οι διαπραγματεύσεις με την τρέχουσα κυβέρνηση της Ουκρανίας. Φαίνεται να εναποθέτει ελπίδες σε λογικά άτομα στις Ουκρανικές Ένοπλες Δυνάμεις. Αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί Ουκρανοί στρατιωτικοί στην Κριμαία τάχθηκαν στο πλευρό της Ρωσίας μετά την «Κριμαϊκή Άνοιξη» το 2014.

Στηρίξτε την προσπάθειά μας στο Youtube με μια εγγραφή στο κανάλι μας (Μέση Γραμμή).

Ο στρατός συχνά κάνει τους καλύτερους πολιτικούς

Ίσως υπάρχουν στρατηγοί στις τάξεις των Ουκρανών στρατιωτικών, οι οποίοι στρατολογήθηκαν από τις ρωσικές υπηρεσίες πληροφοριών. Δεν αποκλείεται αυτήν την στιγμή η Ρωσία να δημιουργεί επαφές μαζί τους. Δεν υπάρχει συγκεντρωτική ηγεσία στην άμυνα της Ουκρανίας. Εκπρόσωποι του Γενικού Επιτελείου της Ουκρανίας και του Υπουργείου Άμυνας εξαφανίστηκαν από τα φώτα της δημοσιότητας. Μπορεί κανείς να υποθέσει ότι ηγούνται του ουκρανικού στρατού από το εξωτερικό.

Οι μανιασμένοι Ναζί συνεχίζουν το παιχνίδι εκφοβισμού τους, οι ρωσικές δυνάμεις καταλαμβάνουν τη μια πόλη μετά την άλλη, οι τοπικοί αξιωματούχοι προσπαθούν να κρύψουν τα μάτια τους από τις κάμερες. Η Ουκρανία ως κράτος πεθαίνει, και αν έχουν μείνει αληθινοί πατριώτες στην Ουκρανία, μπορεί κανείς να προσπαθήσει να τους βρει ανάμεσα σε ανώτατους και μεσαίους στρατιωτικούς αξιωματούχους.

Η μεταβίβαση της εξουσίας στους στρατιωτικούς για ορισμένο χρονικό διάστημα είναι κοινή πρακτική. Απλώς σκεφτείτε τον Πινοσέτ στη Χιλή, πολλά στρατιωτικά πραξικοπήματα στη Λατινική Αμερική, την Αφρική, την Ασία: στο Πακιστάν, την Αίγυπτο, τη Μιανμάρ, το Μάλι, το Σουδάν, τη Ζιμπάμπουε, την Ταϊλάνδη και ούτω καθεξής.

Εάν κάποιος αρχίσει να διαπραγματεύεται μια κατάπαυση του πυρός με τη Ρωσική Ομοσπονδία για λογαριασμό των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας, αυτό θα σήμαινε ότι θα εγκατασταθεί μια στρατιωτική κυβέρνηση στην Ουκρανία. Στη συνέχεια, η νέα στρατιωτική κυβέρνηση θα πραγματοποιήσει μεταρρυθμίσεις πριν η ρωσική στρατιωτική αστυνομία —η Εθνοφρουρά— εγκαταλείψει την Ουκρανία.

Στους λαούς της Ουκρανίας θα δοθεί το δικαίωμα επιλογής

Η αποναζιστικοποίηση και η αποστρατιωτικοποίηση χρειάζονται πολύ χρόνο, αλλά αυτές οι διαδικασίες δεν είναι καθόλου απελπιστικές. Αρκεί να θυμηθούμε πώς οι υποστηρικτές του Χίτλερ στη ναζιστική Γερμανία άρχισαν να τον περιφρονούν αφού ο πόλεμος ήρθε στα σπίτια τους.

Αφού τα εθνικιστικά αισθήματα στην Ουκρανία υποχωρήσουν στο οριακό επίπεδο που δεν πρόκειται να εξαπλωθεί πέρα ​​από τα σπίτια των ανθρώπων, η Ρωσία, όπως είπε ο υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, θα δώσει «σε όλους τους λαούς που ζουν στο έδαφος της σύγχρονης Ουκρανίας την ευκαιρία να ελεύθερα, χωρίς να οδηγηθούν σε μια ατμόσφαιρα της ψυχολογίας Bandera, να καθορίσουν τη μελλοντική τους μοίρα».

Η νέα κυβέρνηση στην Ουκρανία θα διεξαγάγει στη συνέχεια μια σειρά από δημοψηφίσματα σε όλες τις περιοχές της χώρας, παρόμοια με αυτό που έγινε στις δημοκρατίες της DPR και της LPR, αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί σε ένα ή δύο χρόνια. Πιθανότατα θα είναι δυνατό όταν η Ρωσία ξαναχτίσει τους οικονομικούς της δεσμούς με την Ουκρανία.

Ωστόσο, μπορεί να χρειαστούν χρόνια για να εξαλειφθεί η ναζιστική ψυχολογία Μπαντέρα στην Ουκρανία.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail