Γλύτωσε το θηριώδες An-225 Mriya; Η φωτογραφία που αλλάζει τα δεδομένα

Freepen.gr - Μια φωτογραφία από το υπόστεγο του μεγαλύτερου μεταφορικού αεροσκάφους στον κόσμο, του An-225 στο αεροδρόμιο Gostomel του Κιέβου, με την ουρά άθικτη και την υποθετική θέση του κάτω από αυτή, δημιούργησε βάσιμες ελπίδες πως το αεροπλάνο μάλλον τα κατάφερε και γλύτωσε.

Η εταιρεία στις 27/2 ανακοίνωσε:

Ενημέρωση σχετικά με τις πληροφορίες του αεροσκάφους #AN225 "Mriya": Επί του παρόντος, μέχρι να επιθεωρηθεί το AN-225 από ειδικούς, δεν μπορούμε να αναφέρουμε την τεχνική κατάσταση του αεροσκάφους. Μείνετε συντονισμένοι για περαιτέρω επίσημη ανακοίνωση. 

Ο Paul Byrne, Αναπληρωτής Καθηγητής Γης και Πλανητικής Επιστήμης στο Πανεπιστήμιο της Ουάσιγκτον στο Σεντ Λούις, το πήγε λίγο παρακάτω:

Μη θεωρείτε ακόμα το #An225 εκτός —Έχω τοποθετήσει αυτό το σχέδιο σε αυτό που φαίνεται να είναι το εκτεθειμένο πίσω μέρος του τζετ, όπως φαίνεται σε αυτήν την εικόνα που δημοσιεύτηκε νωρίτερα από το @CSBiggers.

Αν και υπάρχει σημαντική ζημιά στο υπόστεγο, το μεγαλύτερο μέρος του πλαισίου του αεροσκάφους βρίσκεται κάτω από το τμήμα που δεν έχει υποστεί ζημιά.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail