Τουρκικής κατασκευής σύστημα αεράμυνας HISAR O+ παραδόθηκε στον στρατό

Freepen.gr - Ο τουρκικός στρατός παρέλαβε το εγχώριας παραγωγής σύστημα HISAR O+ που κατασκευάστηκε για πυραυλική άμυνα πολύ χαμηλού, χαμηλού και μεσαίου ύψους.

Το HISAR O+ αναπτύχθηκε εγχώρια σε συνεργασία με τους γίγαντες της αμυντικής βιομηχανίας της Τουρκίας Aselsan και Roketsan. Το σύστημα αεράμυνας έχει αμυντική ικανότητα 360 μοιρών και μπορεί ταυτόχρονα να εμπλέκεται και να ανοίγει πυρ εναντίον τουλάχιστον εννέα διαφορετικών στόχων. Αποτελεσματικό ενάντια σε πολεμικά αεροπλάνα, ελικόπτερα, πυραύλους αέρος-εδάφους και drones, μπορεί επίσης να αναχαιτίσει στόχους σε εμβέλεια 25 χιλιομέτρων.

Το σύστημα αεράμυνας μέσου βεληνεκούς HISAR O+ ολοκλήρωσε μια δοκιμαστική βολή τον Μάρτιο του 2021, η οποία ήταν η μεγαλύτερη εμβέλεια και σε υψόμετρο που έχει πραγματοποιηθεί στη χώρα μέχρι σήμερα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail