Τριπλά εμβολιασμένος αυτοκτόνησε από το φόβο του όταν έμαθε ότι κόλλησε covid!

Νεκρός στο δρόμο έξω από το χωριό του την Ορεινή βρέθηκε σήμερα ένας 47 χρόνος κτηνοτρόφος, τον οποίο η οικογένεια του αναζητούσε από χθες το βράδυ, ενώ η δήλωση εξαφάνισης έγινε σήμερα το πρωί.

Πληροφορίες θέλουν ο 47χρόνος άνδρας, που ήταν αρραβωνιασμένος, να έβαλε τέλος στη ζωή του με μια καραμπίνα, η οποία βρέθηκε δίπλα του, όταν ενημερώθηκε πως είναι θετικός στον κορονοϊό παρ’ ότι είχε εμβολιαστεί και με την τρίτη δόση.

Ο  άνδρας φοβήθηκε πως η νόσος θα τον οδηγήσει στο Νοσοκομείο όπου και θα χρειαστεί να διασωληνωθεί. Ο 47χρόνος κτηνοτρόφος στο άκουσμα της είδησης πως νοσεί εξαφανίστηκε και έβαλε τέλος στην ζωή του. Η σορός του εντοπίστηκε σήμερα το μεσημέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν είχε κάποιο ιστορικό ψυχικού νοσήματος.

Οι κάτοικοι του χωριού δηλώνουν σοκαρισμένοι από την απόφαση του νέου άνδρα να βάλει τέλος στην ζωή του με ένα τόσο τραγικό τρόπο. Όλοι δηλώνουν ανάστατοι και δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο 47χρονος κτηνοτρόφος, που ζούσε στις Σέρρες, αλλά καθημερινά πήγαινε στο χωριό όπου διατηρούσε την κτηνοτροφική του μονάδα, έβαλε τέλος στην ζωή τους μ’ ένα τέτοιο τρόπο.

Από: ertnews.gr - Λεωνίδας Κασάπης

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail