Ρεσιτάλ αναλγησίας: «Πανηγυρίζουν» για τον σταδιακό απεγκλωβισμό αντί να παραιτηθούν!

Μόνο «μπράβο» δεν είπε για την κυβέρνηση ο «άριστος» υπουργός Χρ. Στυλιανίδης - Επιτροπή θα αναζητήσει ευθύνες... υπόσχεται ο υπουργός Μεταφορών Κ. Καραμανλής - Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, «αγνοείται» προσπαθώντας να μείνει εκτός του «κάδρου» της νέας παταγώδους αποτυχίας του - Με 2.000 ευρώ σε κάθε οδηγό προσπαθούν να αποτρέψουν ομαδικές προσφυγές κατά της Αττικής Οδού

Από: antinews.gr

Με φθηνά και εξευτελιστικά για τους πολίτες επικοινωνιακά «τρικ» συνεχίζει να επιχειρεί η κυβέρνηση των «αρίστων» του Κυριάκου Μητσοτάκη (ο πρωθυπουργός, σημειωτέον, «αγνοείται» προσπαθώντας να μείνει εκτός του «κάδρου» της νέας παταγώδους αποτυχίας του στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που θα δημιουργούσε η ισχυρή αλλά αναμενόμενη χιονόπτωση) να κάνει το «μαύρο - άσπρο», δείχνοντας ότι το Μέγαρο Μαξίμου και οι υπουργοί δεν έχουν -και ίσως δεν θέλουν- καμία επαφή με την πραγματικότητα. Λίγο μετά τον πρωτοφανή εγκλωβισμό 3.500 και άνω πολιτών (για 20 και πλέον ώρες) στην Αττική Οδό, εκατοντάδων ακόμη σε κεντρικές αρτηρίες της Αθήνας και των γύρω περιοχών, το πολύωρο μπλακ άουτ σε δεκάδες δήμους και την εικόνα πλήρους κατάρρευσης της χώρας, η κυβέρνηση «πανηγύρισε» επειδή... άρχισε να απεγκλωβίζει όσους “κόλλησαν” στον πιο ακριβοπληρωμένο δρόμο της Ελλάδας.

Αντί, πολύ απλά, ο αρμόδιος υπουργός Κλιματικής Αλλαγής και Πολιτικής Προστασίας Χρήστος Στυλιανίδης να σκύψει το κεφάλι και να δηλώσει, σήμερα το πρωί, την παραίτησή του για το χθεσινό πρωτοφανές «φιάσκο», κατά τη διάρκεια των ανακοινώσεων του έμοιαζε να «πανηγυρίζει» υποστηρίζοντας ότι... «καταφέραμε σε πολύ δύσκολες συνθήκες να απεγκλωβίσουμε 3.500 συμπολίτες μας από την Αττική οδό και 1.800 αυτοκίνητα»! Αλλά μια παραίτηση για την ανάληψη των εξόφθαλμων πολιτικών ευθυνών είναι μια πράξη που μπορεί να γίνει σε μια χώρα της οποίας η κυβέρνηση σέβεται τους στοιχειώδεις κανόνες της Δημοκρατίας. Οι «άριστοι» του κ. Κυρ. Μητσοτάκη δεν φαίνεται να έχουν αυτή τη διάθεση, οδηγώντας την Ελλάδα σε «ξέρα» και τη ΝΔ όλο και πιο κοντά σε μια εκλογική κατάρρευση.

Ο κ. Στυλιανίδης, σαν να έχουν πάει όλα σχετικά καλά, αρκέστηκε να πει ότι δεν είναι τώρα η ώρα του καταλογισμού των ευθυνών. Ανακοίνωσε ότι η αργία παρατείνεται για την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου και τόνισε την... παρέμβαση του πρωθυπουργού, μέσω της οποίας η εταιρία «Αττική Οδός» καλείται να αποζημιώσει με 2.000 ευρώ κάθε οδηγό που εγκλωβίστηκε στον πιο ακριβοπληρωμένο και με τα πιο «τσουχτερά» διόδια δρόμο της χώρας (με ταλαιπωρημένους πολίτες, μέσω των social media, να κάνουν λόγο για προσπάθεια αποτροπής πιθανών ομαδικών προσφυγών κατά της εταιρίας «Αττική Οδός»). Κατά τ' άλλα, ο αρμόδιος υπουργός παρέμεινε στη θέση του για να συνεχίσει το σπουδαίο έργο του.

Ημέρες 1990 - 93 για τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Στο ίδιο -εκτός τόπου και χρόνου- μήκος κύματος ήταν και ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, ο οποίος ανακοίνωσε ότι... «η τεράστια ταλαιπωρία χιλιάδων συμπολιτών μας, επιτάσσει να αποδοθούν ευθύνες και να επιβληθούν κυρώσεις». «Και αυτό θα γίνει», πρόσθεσε με στόμφο ο υπουργός ανακοινώνοντας τη συγκρότηση μιας επιτροπής για τη διερεύνηση των ευθυνών!! Όπως λέει ο θυμόσοφος λαός: «Πιάστ' αβγό και κούρεφ' το».

Με ορατές δια γυμνού οφθαλμού και τις τεράστιες ευθύνες της Περιφέρειας και του κ. Πατούλη, η νέα παταγώδης αποτυχία της κυβέρνησης, όπως προκύπτει και από την εικόνα που διαμορφώνεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φαίνεται να επιβεβαιώνει όσους υποστηρίζουν ότι ο Κυρ. Μητσοτάκης έχει «τελειώσει» πολιτικά για ένα μεγάλο τμήμα της κοινωνίας. Η ΝΔ των «αρίστων» και του κ. Μητσοτάκη μοιάζει να διανύει «ημέρες 1990 - '93», όταν η κατρακύλα επί ημερών «επίτιμου» δεν είχε σταματημό.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail